Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
widbm
Vorige | Volgende

Jol 33 45 LELYSTAD

Vraagprijs vanaf € 135.000 v.o.n.

Bewaar object

Omschrijving

Bouw uw droomhuis op een toplocatie.
Kan u het geschikte huis niet vinden in de bestaande bouw en wilt u niet te ver buiten de stad wonen? Maak kennis met de 4 vrije kavels van Parkeiland Lelystad. Op deze perfect bereikbare locatie, die wordt omgeven door groen en water, krijgt u de kans om uw droomhuis te bouwen.

Het goedkoopste aanbod in Lelystad. (ca. € 250,- /m2 inclusief b.t.w.)
De 4 vrije kavels zijn 540 tot 630 m² groot en hebben een perfecte zon-oriëntatie. De kavels worden geleverd inclusief fundering. Dit scheelt u al snel zo'n € 10.000,- in de bouwkosten. Daarbij stellen we de bouwplannen van de reeds gebouwde woningen kosteloos beschikbaar. Om u nog meer inspiratie te bieden hebben we ook nog een geheel nieuw woningtype ontwikkeld. Is er dan niets meer te kiezen? Juist wel. Van de bouwplannen ligt alleen de basis er. Aan de hand van diverse opties kunt u het huis helemaal aanpassen aan uw woonwensen.

Eigen ontwerp?
Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om een kavel te kopen en daar in alle vrijheid uw eigen huis voor te ontwerpen. Als u daar behoefte aan heeft, begeleiden wij u graag.


Toplocatie
Parkeiland Lelystad ligt centraal. Met de auto bereikt u uw nieuwe huis snel via de Westerdreef. Verder fietst u hiervandaan zo naar het centrum en de kustzone. Voor de dagelijkse boodschappen wandelt u in enkele minuten naar het wijkwinkelcentrum. Wat een fijne, hoogwaardige plek om te wonen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
530 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Lelystad
Sectie
N
Perceel
2638
Oppervlakte
530 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Nabijgelegen

Deel dit object