widbm
Vorige | Volgende

Koelhuisweg 0 ong KRAGGENBURG

Koopsom € 150.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Te koop aangeboden een hoekperceel van 2.027 m² op een zeer aantrekkelijke zichtlocatie op het bedrijventerrein van Kraggenburg. Het terrein wordt aangeboden met een bouwplan waarop een nieuw te bouwen bedrijfshal met kantoor en eventueel een vrijstaande dienstwoning met garage gerealiseerd kan worden. Deze locatie ligt langs de provinciale weg van Kraggenburg naar Ens en is op 5 autominuten van de N50 gelegen welke aansluit op de autosnelwegen A6 en A28. Het terrein ligt tevens nabij de woonkern van Kraggenburg waar alle benodigde voorzieningen aanwezig zijn. Het grote voordeel is dat u qua bouw uw eigen wensen nog kan doorvoeren! Dit is een plan met uitstraling en verdient het zeker goed bekeken te worden! Meer informatie verkrijgbaar via ons kantoor.

De te bouwen bedrijfshal kent naar het plan zoals het er nu ligt een bruto vloeroppervlakte van bijna 290 m². Het kantoorgedeelte is verdeeld over twee verdiepingen en heeft een bruto vloeroppervlakte van 130 m². Dit is inclusief entree, trapopgang, kitchenette en natte ruimtes. De totale hoogte is circa 7 meter. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om een vide in het pand aan te brengen.

Indeling dienstwoning naar het plan: er mag een vrijstaande woning met garage gebouwd worden met een royale inhoud van 660 m³. Schetsen zijn aanwezig.

* Zeer centraal gelegen!
* Prachtige zichtlocatie!
* Vergunningen zijn verleend
* Eigen/ander ontwerp kan worden overlegd met de gemeente
* Aanvaarding kan per direct
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bouwgrond
Type
Bouwgrond BOG
Bouwtype
N.v.t.
Mogelijke functie(s)
Bouwgrond,

Oppervlakten en inhoud

Kadastrale gegevens

Sectie
CX
Perceel
470
Oppervlakte
2027 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Nabijgelegen

Deel dit object