Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Oogsplits 11 ALMERE

Bewaar object
Deze woning is onlangs verkocht

Omschrijving

Bouwen op een eiland!

In Noorderplassen West gelegen bouwkavel van 1.334 m2, inclusief een strook water van 7 meter breed.

Noorderplassen is een uniek gebied met een rijkdom aan natuur en water. De wijk bestaat uit twee delen. Oost ligt tussen de Hogering en de Noorderplassen. Dit deel is in de jaren '90 gebouwd. West ligt tussen de Noorderplassen, Lepelaarsgebied en het Markermeer. Het grenst aan Almere-Stad en wordt omringd door grote landschappelijke elementen: het Pampushout, het Markermeer, de Noorderplassen en het natuurgebied van de Lepelaarsplassen.

Noorderplassen West heeft vier eilanden. De twee meest noordelijk gelegen eilanden zijn gereserveerd voor particuliere bouw. Per eiland zijn slechts twaalf kavels beschikbaar die allemaal rechtstreeks aan het water liggen.

Noorderplassen West is een nieuw deel van Almere. Een levendige havenkom wordt het hart van de wijk en het centrale ontmoetingspunt voor de bewoners. Sedert 2012 is er een supermarkt met aanlegsteigers voor boten. Boodschappen doen met de boot behoort dus tot de mogelijkheden! Centraal in de wijk ligt het multifunctionele gebouw Het Kraaiennest, met twee basisscholen, een peuterspeelzaal en twee kinderdagverblijven. Verder vindt u in de wijk een apotheek-uitdeelpunt en een gezondheidscentrum.

Noorderplassen is een unieke, jonge groene wijk aan het water. Dankzij het groene, waterrijke karakter is de buurt ideaal voor wandelaars, fietsers en waterrecreanten. Het eiland Noorderplassen West is zelfs per boot te bereiken vanuit alle richtingen. Zo kun je varen naar Amsterdam, Volendam, Amersfoort en de Vecht. In Noorderplassen leef je buiten, midden in de stad en dat is uniek.

Met een huis in Noorderplassen West kunt u elke dag een vakantiegevoel beleven. Waar anders in de Randstad kunt u zo dicht bij water én bos wonen? En met de bus, auto of fiets bent u zo in de buurt van alle stadse gemakken.

De locatie is uitermate geschikt voor liefhebbers van boten. Er is een mogelijkheid om een of meerde grote zeilboten aan te leggen bij de steiger langs de woning. Rondom de woning is een totale oppervlakte van eigen water van maar liefst 50 meter lang en 7 meter breed, ofwel 350 meter!

Vanaf de woning vaar je binnen een half uur naar de grote sluis wat ook weer in directe verbinding staat met het Marker-/IJsselmeer, ideaal voor de zeilliefhebbers. Ben je liefhebber van de sportboot, dan ben je slechts een paar honderd meter verwijderd van de Noorderplassen en de Grote Vaart. Ideaal voor watersporters.

De hoekkavel heeft een gunstige ligging vanwege de combinatie van de verschillende uitzichten. Rondom de woning is er veel water en nabij vaarwater, er is een vrij uitzicht vanwege het water en de omliggende eilanden en aangrenzend beschermd natuurgebied, het lepelaarsgebied. Toch ben je direct verbonden met de woonwijk, waardoor er leven is.
Supermarkt en de basisscholen zijn bereikbaar met de boot, we zien dat veel gezinnen in deze omgeving daar gebruik van maken, erg leuk!

Op de kavel rust thans een bouwplan waarvoor een vergunning is verstrekt. Het is mogelijk deze over te nemen. U kunt ook uw eigen droom verwezenlijken op deze unieke plek (gunning voorbehouden).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.334 m²

Indeling

Voorzieningen
zwembad

Energie

Soort verwarming
stadsverwarming
Warm water
centrale voorziening

Kadastrale gegevens

Gemeente
Almere
Sectie
E
Perceel
1437
Oppervlakte
1334 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan water, in woonwijk, open ligging, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Nabijgelegen

Deel dit object