widbm
Vorige | Volgende

Waterkersstraat 0 ong LELYSTAD

Koopsom € 141.648 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

EEN VRIJSTAANDE WONING OP EEN EIGEN KAVEL, IETS VOOR U?

In opdracht van de gemeente Lelystad mogen wij diverse kavels aanbieden waarop u uw droomhuis kunt realiseren,
ook de grootte van de kavel kunt u zelf bepalen.

De gemeente Lelystad is gelegen in de nieuwste Nederlandse provincie, Flevoland. Dertien jaar na de komst van de eerste bewoners in 1967 werd Lelystad in 1980 een officiële gemeente. Inmiddels is de gemeente Lelystad flink gegroeid en nu wonen er bijna 75.000 inwoners in de gemeente, verspreid over een oppervlakte van 765,39 km2. De oppervlakte van de gemeente Lelystad bestaat echter grotendeels uit water (532,65 km2). De grootste meren in de gemeente Lelystad zijn het IJsselmeer en het Markermeer. De stad Lelystad is dan ook gelegen aan het water. De gemeente Lelystad is gelegen in de polder 'Oostelijk Flevoland?. Naast de gemeente Lelystad, maken ook de gemeente Zeewolde en de gemeente Dronten deel uit van deze polder. De gemeente Lelystad is 4,8 meter onder zeespiegel gelegen en viel droog op 29 juni 1957. Bezienswaardigheden in de gemeente Lelystad zijn onder andere een replica van het VOC-schip 'Batavia', het outlet shopping centrum 'Batavia Stad?, het natuurpark Lelystad en de Oostvaardersplassen.

Warande is de jongste wijk van Lelystad en ligt midden in de natuur. Warande ligt in het zuiden van Lelystad, naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout. De wijk wordt vaak ook in een adem met de Nieuwe Wildernis genoemd, omdat de succesvolle gelijknamige natuurdocumentaire in de nabije omgeving is opgenomen. Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren veel woningen en kavels bij.
Een klassieke woning of modern huis bouwen? Alle bouwstijlen zijn mogelijk in de wijk Warande. Het grote verschil ten opzichte van een 'normale nieuwbouwwijk' is dat u niet alleen de woning en het interieur grotendeels zelf bepaalt, maar ook de grootte van de kavel. Hierdoor hoeft u geen rekening te houden met de grootte van het huis tijdens het ontwerpen.

bijvoorbeeld kavelnummer: 85
perceelsgrootte: +/- 454 m2
prijs: € 312,- per m2 (incl. BTW)
of
bijvoorbeeld kavelnummer: 101
perceelsgrootte: +/- 811 m2
prijs: € 312,- per m2 (incl. BTW)
info
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Nabijgelegen

Deel dit object