Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Dukdalfweg 22 * LELYSTAD

Vraagprijs € 299.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Kenmerkend voor dit bedrijfspand is dat dit zeer geschikt is voor vele doeleinden. Een bedrijfspand met een oppervlakte van maar liefst 300 m² gelegen op een kavel met een oppervlakte van circa 1.083 m².
Kenmerkend van dit bedrijfspand is dat dit pand geschikt is voor verschillende gebruikers. Het pand is gelegen op het industrieterrein Noordersluis te Lelystad. Kenmerkend van dit bedrijventerrein is de ideale ligging nabij de A6 en de overige uitvalswegen en de diversiteit van bedrijvigheid op dit industrieterrein. Een industrieterrein met goede verbindingen naar de autosnelweg de A6 en naar de N302. Op dit bedrijventerrein kan uw bedrijf gebruik maken van zeer moderne glaskabel voorzieningen en een breed pakket aan diensten zoals een data-back up beheer op afstand, op afstand werken, narrow en broad casting, camerabeveiliging van uw bedrijf, video conferencing, etc. De capaciteit van de aansluiting bedraagt standaard 2 Mbps en maximaal 100 Mbps.


Het bedrijfspand is voor het grootste gedeelte voorzien van vloerverwarming verdeeld in meerdere compartimenten. Momenteel heeft het bedrijfspand de volgende indeling:

Entree, met twee toiletruimten, een directiekamer/kantoorruimte, twee leslokalen waarvan er één te bereiken is middels een aparte zijentree en bedrijfsgedeelte/werkruimte van circa 172 m². Deze laatst genoemde ruimte beschikt over een overheaddeur en meerde uitstortgootstenen.
Boven de leslokalen bevindt zich nog een bergruimte van circa 100 m².
Op dit moment is aan de huidige eigenaar een vrijstelling verleent op het vingerende bestemmingsplan om het pand te gebruiken voor onderwijsdoeleinden of het geven van workshops.
Het voorgelegen buitenterrein is geheel bestraat.

Bijzonderheden:

* Parkeren: Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
* Beschikbaar
* vrije overspanning;
* hoge isolatiewaarde.

Vraagprijs: € 299.000,-- K.K. exclusief B.T.W.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Overige
Type
Bedrijfs-/kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Overige

Oppervlakten en inhoud

Perceel
1.083 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Lelystad
Sectie
N
Perceel
2846
Oppervlakte
1083 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object