Vorige | Volgende

Het Erf Almere - 8x16 (kavel C4) 0 ong ALMERE

Bewaar object
Deze woning is onder optie

Omschrijving

Voor de actuele status, zoals welke kavels nog beschikbaar zijn, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Meer informatie over Het Erf vindt u ook op de projectwebsite www.HetErf.nl en op facebook.com/HetErfAlmere.

Het Erf is een bijzonder project, zowel qua ligging en omgeving als afwerkingsniveau. Het ligt in Almere op de grens tussen stad en land. En heel centraal ten opzichte van Amsterdam (25 min.), 't Gooi (20 min.) en Batavia stad te Lelystad (20 min.). Bewoners van Het Erf genieten van de rust en het groen van het land, en van de voorzieningen van steden nabij.
Geïnspireerd op de Amerikaanse barn als opslagplaats verrijzen op Het Erf in 2017 een 30-tal slimme barn huizen. De barns zijn van hoge kwaliteit houtskeletbouw, riant van grootte en kavel. Bewoners hebben de keuze uit drie verschillende barngroottes en diverse kleuren. Ze staan vrijstaand tussen kruidentuin en boomgaard met eigen ruime parkeerplaatsen. Riante kavels, boomgaard, wildakker, erfpoel, erfpad en winterharde wilde kruidentuin kenmerken van Het Erf. Voor mensen die van koken houden is Het Erf een foodlovers dream.

Huis van de toekomst
Comfortabel wonen en genieten van het leven, dat zijn dé uitgangspunten voor wonen in een barn. Behalve een riante woonomgeving, bieden de barns op Het Erf een ongekend hoog afwerkingsniveau dat bijdraagt aan duurzaam en comfortabel wonen. De huizen zijn zelfvoorzienend wat energie betreft en hebben een complete infrastructuur van automatisering, domotica en The Internet of Things. Installaties die zorgen voor veiligheid, comfort, een gezond leefklimaat en energiebesparing zijn gekoppeld aan deze infrastructuur. Zo leef je in een slim huis dat leert van jouw gebruik, er zelfs op inspeelt en waarmee je communiceert, ook als je niet thuis ben.

Buitenleven
Via het erfpad wandel, fiets of rijdt je naar jouw barn. Het erfpad is omringd met geurige kruiden en zonnebloemen. Zodra het weer het toelaat zit jij met je partner, vrienden, collega's, gezien of kleinkinderen natuurlijk op de zo kenmerkende veranda van elke barn op Het Erf. De veranda en de riante tuin is gericht op het zuidwesten en biedt alle ruimte en privacy.

Kies je eigen barn
Je maakt een keuze uit een van de drie barngroottes en een van de drie indelingen gebaseerd op veel slaapkamers (family), inloopkast en en-suite badkamer (comfort) of een grote thuiswerkplek (professional). De keuken is een foodlovers keuken en werkelijk zeer rijk uitgerust. Je kiest kleur, tegels en afwerking. De tegels en kleur van de badkamerwand bepaal je ook zelf. Voor de kleur van jouw barn is een kleurenpalet aanwezig; je kiest een hoofdkleur en een steunkleur. Zo maak je jouw eigen, unieke barn.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Villa
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2017
Daktype
zadeldak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
271 m²
Bruto inhoud
708 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche, dubbele wastafel
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche, dubbele wastafel

Energie

Energielabel
Klasse A
Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
warmte terugwininstallatie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Almere
Sectie
a
Perceel
123
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, beschutte ligging, landelijk gelegen, vrij uitzicht
Tuintype
tuin rondom

Garage

Soort garage
parkeerplaats
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object