Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
widbm
Vorige | Volgende

Noordzoom 0 ong LELYSTAD

Bewaar object
Deze woning is onlangs verkocht

Omschrijving

Aan de noord-westzijde van Lelystad, in het verlengde van de aansluiting op de Markerwaarddijk, is een heus landgoed verrezen. De locatie vormt de overgang tussen de bebouwde kom en een golfterrein, een buitenwijk en het Zuigerplaspark. Deze ligging heeft als voordeel dat er reeds volgroeide beplanting aanwezig is aan de zuid- en oostzijde van het plangebied.

Kavels

Elke kavel heeft een eigen plek, zonder zicht op andere kavels of de bebouwing op die kavels. De kavels worden gescheiden door gemeenschappelijk groen. De villa's kunnen naar eigen inzicht ontworpen worden, binnen de daarvoor geldende richtlijnen. Uitgangspunt is, dat het landgoed ook als geheel herkenbaar zal zijn. Dit vraagt een bepaalde mate van afstemming van de architectuur.

Opzet

Het landgoed wordt gecreëerd in Engelse landschapsstijl. Glooiingen in het terrein met hoogteverschillen en wisselende uitzichten, waterpartijen, gras en bos zullen de kenmerken zijn. Bij de entree van het landgoed worden twee gebouwen gerealiseerd, een Hoofdgebouw en een Poortgebouw en een ontsluitingsweg. Deze weg krijgt de uitstraling van een markante oprijlaan, met dubbele rijen bomen. Ten noorden van deze laan bevindt zich het bosgebied met daarin een achttal afzonderlijke kavels, waar u uw droomvilla kunt verwezenlijken. Het parkachtige karakter van landgoed In de Noordzoom wordt versterkt door enkele fiets- en wandelpaden, die door de bossen en tussen de lanen in het weiland lopen.

Wonen in Lelystad

In Lelystad kan het wonen op een Landgoed met alle privacy en ruimte, watersport en een prachtig golfpark binnen handbereik, een stadscentrum met alle moderne voorzieningen, goede ontsluitingswegen en ruimte. Ruimte om uw eigen ideeën ten aanzien van wonen te realiseren.

In de Noordzoom bestaat uit een landgoed in Engelse stijl en vier buitenplaatsen.
Op het landgoed wordt een natuurlijke omgeving gecreëerd met meanderend water, hoogteverschil en beplantingen met naast rijzige bomen veel ruimte voor bloeiende struiken.
De oprijlaan krijgt een breed en statig profiel. Gekozen wordt voor een dubbele rij beplanting van bijvoorbeeld lindebomen.
De Noordzoom heeft een hoofdgebouw en een poortgebouw, beide met woon-werk bestemming. In het ontwerp zijn acht kavels voor de bouw van luxe landhuizen gesitueerd. Het ontwerp is gericht op beslotenheid. De kavels zijn elk zo gelegen dat men de andere kavels vrijwel niet zal kunnen zien.Kavel Hoofdgebouw
Exclusief 21 % B.T.W.
Inclusief makelaarscourtage ter zake van de verkoop en
notariskosten ter zake van de overdracht.
De ondernemer behoudt zich te allen tijde het recht voor wijzigingen aan te brengen in de koopsom.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011-

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1400 m²

Indeling

Energie

Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Lelystad
Sectie
X
Perceel
0000
Oppervlakte
1400 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object