widbm
Vorige | Volgende

Oostenrijkstraat 1 ALMERE

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Oostenrijkstraat 1 te Almere-Poort
De te huren ruimte is gelegen in hét buurtwinkelcentrum in Almere Poort. De ruimte heeft een oppervlakte van maar liefst 115m² en is gelegen op een ideale zichtlocatie op de hoek van de Oostenrijkstraat en de Europalaan. In de directe omgeving bevindt zich een Albert Heijn en een drogisterij waar de bewoners van Almere Poort hun dagelijkse boodschappen doen. Op de Europalaan en Beneluxlaan zijn een fietsenwinkel, zonnestudio, bloemenzaak, diverse cafetaria, lunchrooms en kledingzaken gevestigd. Aan de overkant van de straat bevindt zich een middelbare school.
Op dit moment is er een lunchroom in het pand gevestigd. Deze lunchroom kan worden overgenomen. Uiteraard is een andere invulling van de ruimte ook een mogelijkheid. De te huren ruimte is uitermate geschikt voor een dienstverlenende onderneming of horeca.

Het kàn in Almere
Almere is een stad die ondernemers graag de ruimte geeft en ontplooiingskansen biedt. De stad blijft groeien en dit biedt kansen voor ondernemers.

Over Almere Poort
Almere Poort is in aanbouw. In de toekomst zal Almere Poort bestaan uit 12.000 woningen en 30.000 werkplekken. Dit maakt Almere Poort tot een interessant, innovatief vestigingsgebied. Ook de ligging van Europakwartier is gunstig: nabij het NS station en een directe bus verbinding.
Europakwartier
Europakwartier bestaat uit levendige straten, rustige binnenhoven en een doordachte mix van wonen, werken en voorzieningen. De lanen en straten zijn groen en breed en in het centraal gelegen Europalaan is er ruimte voor winkels, ateliers, (kleinschalige) bedrijven, kantoren en horecaondernemingen.

Huurprijs
€. 1.255,- per maand te vermeerderen met BTW

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig verhoogd worden dat het voor verhuurder onstane financiele nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Werknemers Alle Huishoudens (2000 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
€. 75,- p.mnd excl. BTW

Huurtermijn en opzegtermijn
5 + 5 jaar. Opzegtermijn 1 jaar.

Opleveringsniveau
Inrichting als lunchroom ter overname.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ-januari 2015). De termijn van de huidige huurovereenkomst, die eventueel ter overname is, loopt tot 30-06-2019.

Aanvaarding
In overleg.

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
De 4 Linden Makelaardij
Henk Sillem RMT
06-46135622
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 75 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Kantoor/winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte,Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
115 m²
In units vanaf
115 m²
Perceel
115 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
almere
Sectie
W
Perceel
2241
Oppervlakte
115 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object