Apolloweg 325 Lelystad

Vraagprijs € 1.175.000 k.k.

Omschrijving

RUIM PERCEEL MET PRACHTIGE SEPARATE WONING EN BEDRIJFSRUIMTE.
GOED BEREIKBAAR VANAF DE A-6.

Ideaal om wonen en werken optimaal met elkaar te combineren!

Vlakbij de op- en afritten van de A-6, aan de Apolloweg in Lelystad, is beschikbaar gekomen de combinatie van een luxe bedrijfswoning en een functionele bedrijfshal met bijbehorende kantoorruimte en een prachtige tuin.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend, niet alleen van en naar de uitvalswegen, maar ook naar het centrum van Lelystad. Binnen enkele minuten rijden bevindt u zich op de A6 of in het centrum.

De bedrijfswoning is circa 232 m2 groot.
De woning bestaat uit drie bouwlagen;
– begane grond (circa 84 m2),
– 1e verdieping (circa 74 m2
– 2e verdieping (circa 74 m2)

Via de voordeur komt u in een ruime hal met toilet en trapopgang naar de verdiepingen. Aan de linkerzijde bevind zich een bijkeuken, welke tevens een tweede voordeur heeft. De royale woonkamer woonkamer met open keuken zijn overwegend op de tuin georiënteerd. De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur, witte greeploze kastdeurtjes en een natuurstenen blad. Vanuit de keuken is er toegang tot een ruime inpandige berging.

Over de volledige breedte van achtergevel is een glazen serre aangebouwd, en is circa 42 m2 groot. Deze serre kan deels of geheel worden geopend, afhankelijk van het seizoen. Tevens is het glazen dak van de serre voorzien van zonwering en ingebouwde verlichting. Ook is een verwarmingsinstallatie aanwezig.

De ruimten op de begane grond zijn voorzien van een fraaie PVC-vloerafwerking in combinatie met vloerverwarming.
Op de 1e verdieping zijn 2 grote slaapkamers gelegen, waarvan 1 voorzien is van een zeer grote inloopkast (voormalige slaapkamer, eventueel ook weer als zodanig te gebruiken), tevens zijn hier een luxe badkamer en een ruime overloop aanwezig. Vanuit de overloop of vanuit een slaapkamer is het balkon toegankelijk.
Op de 2e verdieping zijn 2 zeer grote slaapkamers van respectievelijk ruim 28m2 en 24m2. De ruime overloop is voorzien van bergruimte.
De slaapkamers op de verdiepingen zijn voorzien van airco.

De woning is opgetrokken in een lichte gevelsteen op een antraciet kleurige plint, op de bovenste verdieping als een houten dakopbouw. De woning is afgedekt met een plat dak voorzien van bitumen.
De woning wordt verwarmd met een CV-installatie, in combinatie met vloerverwarming (begane grond) en radiatoren (verdiepingen). De aanwezige airco’s kunnen verwarmen en koelen.

Bedrijfsruimte/kantoor
De bedrijfsruimte bestaat een opslagruimte met aan de voorzijde een hoog deel met een vrije hoogte van ca. 6 meter en aan de achterzijde voorzien van een verdiepingsvloer. De bedrijfsruimte is voorzien van twee overheaddeuren, aan voor- en achterzijde. Aan de voorzijde tevens met loopdeur.
Naast de opslagruimte is met een eigen voordeur toegankelijk kantoorruimte gelegen. De ruimte is voorzien van een vaste trap naar de bovengelegen kantoorruimte met een plafond met ingebouwde spotverlichting. In de middenzone op de begane grond is een pantry/keuken en sanitair gelegen.
De bovengelegen kantoorruimte aan de voorzijde is voorzien van een systeemplafond met LED verlichting, en een kozijn met daglicht over de volle breedte.
Op de verdieping aan de achterzijde is een ruimte, thans ingericht voor recreatief gebruik (met o.a. een compleet ingerichte bar en een pooltafel). Deze ruimte is via een separate trap te bereiken.

Oppervlakte bedrijfsruimte/kantoor BG: ca. 155 m2
Oppervlakte kantoor verdieping: ca. 120 m2

De bedrijfsruimte/kantoor is opgetrokken uit een stalen draagconstructie. De begane grond bestaat uit een betonnen onderheide vloer. De gevel bestaat uit antraciet kleurige sandwichpanelen. Het dak bevat een lichtstraat.
De bedrijfsruimte/kantoor beschikt over een eigen CV-installatie.

Het geheel staat op een perceel van bijna 1.480 m2, dat aan zij- en achterkant is voorzien van afrastering. Aan de voorzijde van de hal is voldoende ruimte voor parkeren en laden/lossen.

Kadastrale gegevens: Gemeente Lelystad, sectie B, nummer 307.

Bijzonderheden
– bouwjaar 2003
– zeer goed onderhouden/klaar voor bewoning
– zeer fraai aangelegde tuin met mooie bestratingsmaterialen. Het geheel is onderhoudsvriendelijk aangelegd
– achter in de tuin is recent een fraai tuinhuis gebouwd. Deze is ingericht voor verblijf.
– overname in de tuin aanwezige zaken (o.a. jacuzzi, groot “paraplu” zonnescherm, etc.) bespreekbaar

Aanvaarding
In overleg

Onder voorbehoud van gunning

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

vraagprijs
€ 1.175.000 kosten koper
Aangeboden sinds
22 juni 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Wonen
232 m²
Perceel
1.480 m²
Bedrijfshal oppervlakte
275 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Lelystad B 305
Oppervlakte
1480 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
LLS00-B-305
Bekijk alle kenmerken

Overige media