Kroonpassage 4 Lelystad

€ 2.559 per maand

Omschrijving

MOOIE RUIME WINKELUNIT AAN STADHUISSPLEINZIJDE VAN DE KROONPASSAGE MET MAAR LIEFST 30 METER PUI

Het overdekte winkelcentrum Kroonpassage is gelegen in het hart van Lelystad, tussen het Stadhuisplein en NS-station Lelystad Centrum. In de Kroonpassage bevinden zich landelijke retailformules, zoals Lucardi, Febo en Schoonenberg Hoorcomfort alsmede succesvolle regionale partijen als Kelly’s.

Ligging

Het verzorgingsgebied Lelystad bestaat uit 80.000 inwoners. In het winkelcentrum Lelystad zijn ruim 350 winkels en bedrijven gevestigd. Het Stadhuisplein geldt als één van de belangrijkste ontmoetingsplekken in Lelystad.

Bereikbaarheid

Het stadshart van Lelystad is goed te bereiken via de rijksweg A6. Op 100 à 200 meter afstand bevindt zich de parkeergarage Zilverpark. Ook elders in de directe omgeving zijn voldoende voordelige parkeerplaatsen beschikbaar. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Op loopafstand bevindt zich NS station Lelystad Centrum. Vanuit het NS station rijdt er elke 10 minuten een trein naar Almere, Amsterdam en Zwolle en rijden er verschillende stads- en streekbussen.

Beschikbaar

Een winkelruimte van circa 256 m², gelegen aan Kroonpassage 4-6.

Opleveringsniveau

De winkelruimte wordt in huidige staat opgeleverd en als casco verhuurd.

Parkeren

In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen. Ook is het mogelijk te parkeren op een van de parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 120,- per m² per jaar. De huurprijs dient te worden vermeerderd met service-/ promotiekosten en BTW.

Servicekosten

De servicekosten bedragen € 25,- per m² per jaar exclusief BTW op voorschotbasis.

Promotiekosten

De promotiekosten bedragen € 7,98 per m² per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen

Huur, service-/ promotiekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling

Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief service-/ promotiekosten en BTW.

B.T.W.

Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst

Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2012).

Aanvaarding

Per direct.

Bijzonderheden

Deze informatie is door de 4 Linden Bedrijfsmakelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 2.559 per maand
Servicekosten
€ 25 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
11 mei 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Winkelruimte oppervlakte
255 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
255 m²
Bekijk alle kenmerken

Media