Margaret Cavendishweg 79 Almere

€ 225 per vierkante meter per jaar

Omschrijving

Bedrijfsruimte per direct beschikbaar

De winkelunit bevindt zich in het gloednieuwe Winkelcentrum Oosterwold. Deze bedrijfsruimte is 158 m2 groot en heeft een huur van €225 per m2 per jaar. Het winkelcentrum is makkelijk bereikbaar met de auto en er is veel parkeergelegenheid voor de deur.

Winkelcentrum

De bouw van Winkelcentrum Oosterwold ging van start in september 2021. Op deze locatie in Almere Hout zijn diverse winkelruimten gecreëerd. Voor de dagelijkse boodschappen kun je hier terecht bij een Aldi en een Albert Heijn. Deze AH is het zesde filiaal van Bun in Almere en tevens een supermarkt vol vers, gemak en voordeel. Deze supermarkt is de eerste winkel die op deze locatie haar deuren opende op 12 april 2022. Ook vind je in het winkelcentrum een Kruidvat en een Action op steenworp afstand van elkaar. De overige ruimten worden gevuld door gemakswinkels.

Locatie

Oosterwold is een unieke, groene omgeving waar veel te doen en te zien valt. Oosterwold biedt iedereen kansen om te bouwen aan de toekomst. Of het nu voor eigen toekomst is of voor die van anderen. Het kan allebei. Het bijzondere stuk grond is de ultieme plek voor doe-het-zelfgebiedsontwikkeling. Denk aan het bouwen van een ontwerpen en bouwen van een huis, het meewerken aan stadslandbouw of aan het tonen van inzet voor een leefbare omgeving voor mens, dier en natuur.

In het kort

Multifunctionele ruimte
Onderdeel van winkelcentrum met een Albert Heijn, Action en Kruidvat
Makkelijk bereikbaar, direct aan de A27
Ruime parkeergelegenheid
Oppervlakte van 158 m2

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 225 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 10 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Winkelruimte oppervlakte
158 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
158 m²
Bekijk alle kenmerken