Midwaystraat 11 Almere

€ 2.500 per maand

Omschrijving

Omschrijving
Midwaystraat 11 betreft een multifunctionele kantoor-/ bedrijfsruimte van ca. 215 m² verdeeld over twee bouwlagen. Het object is gelegen op de hoeklocatie van bedrijvenresort The Pearl. Bedrijvenresort The Pearl bestaat uit 6 zelfstandige kantoor/ bedrijfsruimten vanaf ca. 200 m². De gebouwen zijn voorzien van grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. Iedere unit beschikt over een eigen entree.

Indeling
Op de begane grond is een grote kantoorruimte, een ruime pantry en een toiletgroep aanwezig. Op de verdieping is een grote kantoorruimte en 2 apart af te sluiten kantoren aanwezig. Het gebouw is tevens voorzien van zonnepanelen.

Ligging
The Pearl bevindt zich op het binnenstedelijke bedrijventerrein “De Rederij” in Almere Buiten aan de westzijde van de Eilandenbuurt, direct gelegen langs de doorgaande weg de Spectrumdreef.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein De Rederij is uitstekend bereikbaar. Binnen slechts 2 autominuten bent u via de Spectrumdreef op de A6 (afrit 7 – Almere Buiten). Hierdoor zijn de kantoorvilla’s uitstekend bereikbaar voor verkeer uit zuidelijke richting (Amsterdam, Utrecht en Het Gooi) als uit noordelijke richting (Lelystad, Emmeloord en Noordelijke Provincies). Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging van De Rederij gunstig. De buslijn loopt langs het terrein en heeft een halte op loopafstand met verbinding naar NS Station Oostvaarders en centrum Almere Buiten.

Oppervlakte
Midwaystraat 11 heeft een oppervlakte van ca. 215 m², verdeeld over twee bouwlagen.

Parkeren
De unit beschikt over 2 exclusieve parkeerplaatsen (met laadpaal). Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 2.500,- per maand exclusief servicekosten.

Servicekosten en administratiekosten
De servicekosten bedragen € 160,- excl. BTW per maand op voorschotbasis.
Administratiekosten 10%

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en servicekosten.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Bijzonderheden
Deze informatie is door De 4 Linden Bedrijfsmakelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 2.500 per maand
Servicekosten
€ 160 per maand
Aangeboden sinds
1 mei 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Kantoorruimte oppervlakte
215 m²

Energie

Energielabel
C

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Almere B 7429
Perceel
AMR04-B-7429
Bekijk alle kenmerken

Overige media