Verhuurd onder voorbehoud

's-Hertogenboschplein 19 Almere

Omschrijving

Multifunctionele ruimte in Almere: per direct beschikbaar
In Almere Stedenwijk is deze multifunctionele bedrijfsruimte op het ‘s-Hertogenboschplein per direct beschikbaar. De unit is circa 84 m2 en te huur voor een periode van 2 jaar. De huurprijs van het pand bedraagt €750,- per maand, exclusief btw en servicekosten.

Winkelcentrum Stedenwijk
De beschikbare ruimte bevindt zich in Winkelcentrum Stedenwijk, midden in de wijk. In dit winkelcentrum bevinden zich op dit moment een Albert Heijn supermarkt, een café en een cafetaria. Door de verschillende functies die het winkelcentrum inneemt, kan dit winkelcentrum gezien worden als het sociale hart van Stedenwijk. Het winkelcentrum is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers. Dit maakt de ruimte multifunctioneel en geschikt voor bijvoorbeeld een winkel of horecagelegenheid.

Centraal gelegen
Almere is een stad die ondernemers graag de ruimte geeft en ontplooiingskansen biedt. De stad blijft groeien en dat biedt uiteraard kansen voor ondernemers. Het pand is gevestigd in een van de oudste wijken van Almere: Stedenwijk. Deze wijk grenst aan het centrum van Almere en is daardoor centraal gelegen. Stedenwijk is verdeeld in Noord, Midden en Zuid. Stedenwijk Noord heeft de afgelopen jaren een transformatie ondergaan, waarbij honderden woningen gerenoveerd zijn.

Specificaties winkelruimte
In het hart van Almere Stedenwijk;
Multifunctionele ruimte;
Ruime parkeergelegenheid;
Oppervlakte van ca. 84 m2.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Servicekosten
€ 50
Huurovereenkomst
Tijdelijke verhuur
Aangeboden sinds
8 december 2022
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Winkelruimte oppervlakte
84 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
84 m²
Bekijk alle kenmerken

Media

's-Hertogenboschplein 19
Almere