De 4 Linden makelaardij

Botter 11 44 Lelystad, Flevoland

Huurprijs € 950 per maand

oppervlakte
95 m²
kamer(s)
3
soort woning
Appartement/flat
Bouwjaar
1991-2000
Wees er snel bij voor dit fantastische appartement op de begane grond.

Een fantastisch appartement te huur aangeboden op loopafstand van het stadshart van Lelystad.
Een kwestie van enkel en alleen u meubels neerzetten. Dit appartement beschikt over een riante woonkamer en maar liefst twee slaapkamers, een apart ruim toilet met fonteintje en een luxe keuken en badkamer.
Een complete luxe keuken inclusief inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast en een kookplaat. Ook beschikt het appartement over een complete moderne, geheel betegelde, badkamer met een aparte douche en wastafelmeubel. Vanuit de woonkamer heeft u toegang middels een schuifpui naar een terras.

Extra luxe omdat het appartement beschikt over een PVC vloer en wit afgewerkte plafonds en wanden.
Gelegen in een uniek kleinschalig appartementencomplex van maar liefst zes zeer unieke appartementen met verschillende indelingen en volop licht inval.

Per direct beschikbaar.
De minimale huurtermijn bedraagt 1 jaar.
Waarborgsom c.q. bankgarantie gelijk aan 1 maand huur.
Huurprijs: € 950,-- per maand exclusief voorschotten en servicekosten.

Inkomensnorm: U dient te voldoen aan een inkomensnorm. Uw bruto inkomen per maand (zonder rekening te houden met tijdelijke toeslagen) dient minimaal 4,5 maal de bruto maandhuur te zijn. De verhuurmakelaar van de verhuurder controleert na ontvangst van de inschrijvingen de inkomensnorm. Voorbeeld: de gewenste huurwoning heeft een bruto maandhuur van € 950,00 per maand. Bij de hantering van een inkomenscriterium van 4,5 is het benodigde bruto inkomen (4,5 x € 950,00) € 4.275,-- per maand.

Uitzonderingen: Voor gepensioneerden geldt dat het inkomen minimaal 4 x de maandhuur dient te bedragen. Voor tweeverdieners geldt dat het gezamenlijk vast bruto maandinkomen (uit vast dienstverband, exclusief toeslagen, tantièmes en vakantiegeld) minimaal 5 x de maandhuur bedraagt.
In het geval van een zelfstandige onderneming, wordt afhankelijk van de bescheiden, een bankgarantie of waarborgsom van 3 of 6 maanden gevraagd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Waarborgsom
€ 950

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991-2000

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
95 m²
Bruto inhoud
245 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Energie

Bekijk alle kenmerken