De 4 Linden makelaardij

Dokweg 26-28 Lelystad

Dit bedrijfsobject is onder bod
Bouwjaar
1990
WERKEN EN WONEN AAN HET (VAAR-)WATER IN LELYSTAD

Ruim perceel (1.500 m˛) met moderne parterre woning en bedrijfsruimte en 6 grote ligplaatsen ‘voor de deur’.

Dit perceel is gelegen aan open vaarwater op het bedrijventerrein Noordersluis, een Bedrijventerrein dat gelegen is in het zuidwesten van Lelystad. De ligging aan het stedelijk hoofdwegennet (Visarenddreef en Westerdreef) en een doorgaande vaarroute nabij het Markermeer vormen specifieke vestigingsfactoren die gunstig zijn voor transportbedrijven,
dienstverlenende bedrijvigheid en bedrijvigheid gericht op zeil- en recreatievaart. De bedrijfsruimte is met de overheaddeur gelegen aan de straatzijde en de woning is met een beschutte tuin gericht op het water.

Bedrijfsruimte (bouwjaar 1990): ca. 300 m˛ BG + 90 m˛ entresol
Indeling bedrijfshal begane grond: entree, met een kantoor aan de voorzijde, een voorportiek met vaste wastafel naar een separate toiletruimte, een magazijnruimte en bedrijfshal welke toegankelijk is middels een overheaddeur. De bedrijfshal heeft een nokhoogte van meer dan 7 meter.
Indeling eerste verdieping: een kantine en een open werkplaats.
Aan de voorzijde van de bedrijfsruimte ligt een ruim terrein zodat de bedrijfshal zeer goed toegankelijk is en er voldoende plaats is voor parkeren op eigen terrein.

Bedrijfswoning (bouwjaar 1994):
Indeling: entree/hal, meterkast, vrijdragend toilet met fonteintje, woonkamer, voorzien van vloerverwarming, met een open keuken (2017) voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Een luxe keuken voorzien van een inductie kookplaat, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De woning beschikt tevens over twee ruime slaapkamers (voorheen 3 slaapkamers).
De mogelijkheid bestaat om dit weer terug te brengen naar 3 slaapkamers. De badkamer heeft twee vaste wastafels, een tweede toilet en een inloopdouche. De aparte bijkeuken is voorzien van een opstelplaats voor de wasmachine en de droger. De woning heeft tevens de beschikking over een ruime bergzolder.
De tuin van de woning beschikt over een bijgebouwtje met een infrarood sauna en is perfect gescheiden van het bedrijfsgedeelte.

Vanaf zowel de bedrijfswoning als vanuit de bedrijfshal heeft u toegang tot de aanlegsteigers.

Bijzonderheden:
5 ligplaatsen (5 meter breed) op gemeentelijk water;
44 zonnepanelen (11.000 Kwh per jaar);
Hybride warmtepomp;
Energielabel A;
Bedrijfsbestemming (verplichting voor gebruik van bedrijfsruimte door de bewoners van de bedrijfswoning).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Functies
bedrijfsruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Perceel
1500 m²
Ligging
bedrijventerrein
Waardering binnen
goed
Waardering buiten
goed
Bouwjaar
1990
In aanbouw
nee
Bouwjaar omschrijving 1
bouwjaar woning 1994

Energie

Klasse
A

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte
528 m²
Bedrijfshal units vanaf
528
Bekijk alle kenmerken