afbeelding

BINNENKORT IN VERKOOP!

Schrijf alvast in op de projectwebsite: www.wonenintgroenewold.nl

't Groene Wold
Waar je thuis komt

In de rust en ruimte van Oosterwold vind jij je rust na een lange werkdag. Laat de drukte achter je: hier kom je thuis. De nieuw te realiseren woonwijk aan de Goudplevierweg is ruim opgezet en heeft een dorps karakter, met alle voorzieningen om de hoek. Rust, ruimte en vrijheid in een nieuwe woning. Een eigen plek in het groen. Wat wil je nog meer?

Vorige | Volgende

Grote Markt 37 ALMERE

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

De te huren winkelruimte, ter grootte van 60 m2, bevindt zich op de Grote Markt in Almere. Het praktische en multifunctionele pand bevindt zich op één van de meest centrale plekken in het stadshart van Almere. De Grote Markt ligt in het hart van Almere tussen het Centraal Station en het Stadhuisplein. Het plein kenmerkt zich door de gezellige restaurants, terrasjes en diverse uitgaansgelegenheden. In de nabije omgeving zijn voldoende parkeerplaatsen te vinden.

Grote Markt 37 is, mede door de zichtlocatie, de perfecte uitvalsbasis voor ondernemers die actief zijn in de dienstverlening, detailhandel of horeca. In naast gelegen panden zijn een pedicure, nagelstudio, tatoeage studio en een kapper gevestigd. Tegenover het pand zijn diverse horeca-gelegenheden gevestigd.

Voor meer informatie:
De 4 Linden Makelaardij
info.almere@de4linden.nl
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 35 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte,Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
60 m²
In units vanaf
60 m²
Perceel
99 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object