De 4 Linden makelaardij

Mastgatpad 31 Almere

Veiling

oppervlakte
105 m²
kamer(s)
5
soort woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1981-1990
Almere, Mastgatpad 31 Over deze veiling: Online executieveiling in opdracht van de hypotheekhouder van de Mastgatpad 31 te Almere. Openbare verkoop ex. art. 3:268 BW juncto 3:254 BW. Notaris De Randamie & Verstoep notarissen Dhr. B. (Brian) R. De Randamie Posthoornstraat 13-15 3011 WD Rotterdam Telefoon: 010 - 433 0355 Fax: 010 - 414 9216. Dit dossier is in behandeling bij Dhr. B. (Brian) R. De Randamie E-mail: notaris@drv-notarissen.nl

Bouwjaar 1984 Oppervlakte 105 aantal m / gebruiksoppervlakte Perceeloppervlakte 229 tot. perceeloppervlakte (m).

Omschrijving registergoed (en kadastrale gegevens) het woonhuis met ondergrond, tuin en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend 1316 NL Almere, Mastgatpad 31, kadastraal bekend gemeente Almere sectie O nummer 1375, groot twee are en negenentwintig centiare (2 a en 29 ca), belast met een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5 lid 3 onder b van de Belemmeringenwet Privaatrecht, ten behoeve van de naamloze vennootschap Liander N.V., welk recht werd gevestigd door de inschrijving ten kantore van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers te Zwolle in register Hypotheken 4, deel 4702 nummer 40;.

Verhuur/gebruikssituatie Deels verhuurd De Hypotheekhouder heeft niet tot het inroepen van het huurbeding verzocht, omdat hij hierbij onvoldoende belang heeft blijkens artikel 3:264 lid 1 sub b van het Burgerlijk Wetboek.
Voor het geval een huurder van het Registergoed een bankgarantie heeft doen stellen ten behoeve van de Rechthebbende, dan staat de Hypotheekhouder er niet voor in dat een dergelijke bankgarantie zal worden overhandigd aan de Koper.
Gelet op het bovenstaande zijn lid 3 en lid 5 van artikel 24 AVVE van toepassing.

Onderhandse biedingen: Het is mogelijk om tot en met 08-09-2021 een onderhands bod uit te brengen. Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen (PDF).
Veilingvoorwaarden Op deze veiling zijn de volgende veilingvoorwaarden van toepassing: Algemene veilingvoorwaarden 2017 AVVE 2017 Bijzondere Veilingvoorwaarden Biedprotocol Voor deelname aan deze veiling dient u zich te registreren en te legaliseren.

Klik hier voor informatie over biedmethodiek zoals beschreven in het biedprotocol.
Kosten De Koper is naast het geboden bedrag de volgende kosten verschuldigd: Veilingkosten ter hoogte van Eur 4735,79 incl. BTW (dit bedrag wordt tijdens het bieden automatisch bij uw bieding opgeteld)
Overdrachtsbelasting (bekijk alle percentages)
Inzetpremie: Zie bijzondere veilingvoorwaarden / kostenoverzicht Zie voor de specificatie van de kosten het onderstaande overzicht: Kostenoverzicht Inzetpremie Voor deze veiling geldt de volgende inzetpremie: Zie bijzondere veilingvoorwaarden. Lees verder de veilingvoorwaarden voor de exacte regeling. Deze premie wordt niet getoond tijdens het biedproces.

Deelname eisen Registreren en legaliseren Om mee te kunnen bieden op een veiling dient u zich te registreren en te legaliseren. Klik hier voor een uitgebreide uitleg en overzicht met notariskantoren waar u zich gratis kunt laten legaliseren voor dit platform.

Contact Voor vragen over het registratie en legalisatieproces kunt u contact opnemen met onze vastgoedafdeling. Stuur hiervoor een email naar vastgoed@bva-auctions.com of telefonisch via 033 202 29 05 (tijdens kantooruren tussen 09:00 uur en 17:00 uur).
Let op! Indien in de laatste minuut voor het sluiten van de inzetfase een bod wordt uitgebracht dan wordt de inzetfase met twee minuten verlengd.
Op iedere veiling zijn veilingvoorwaarden van toepassing.
Lees deze (algemene en bijzondere) veilingvoorwaarden voorafgaand aan de veiling zorgvuldig door en neem bij eventuele onduidelijkheden tijdig contact op. Voor een optimale werking van de website dient uw systeem aan een aantal minimale eisen te voldoen.
Het plaatsen van biedingen via de app is niet mogelijk. Hierin wordt u doorgeleid naar de webpagina voor een correcte werking

Disclaimer: Met veel zorg is deze aanmelding samengesteld. Echter kunnen er aan deze tekst geen rechten worden ontleend en wij staan dan ook niet in voor de volledigheid en juistheid van deze presentatie en de getoonde gegevens. N.B.: De verstrekte informatie (kenmerken) zijn aannames. De woning is niet ingemeten en/of van binnen gezien.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981-1990
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
105 m²
Externe bergruimte
4 m²
Bruto inhoud
330 m³
Perceeloppervlakte
229 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, toilet
Voorzieningen
dakraam

Energie

Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Soort verwarming
hete lucht verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Almere
Sectie
O
Perceel
1375
Oppervlakte
229 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype
achtertuin
Tuin
Verwaarloosd, 6 x 12 m
Oppervlakte
72 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken