De 4 Linden makelaardij

't Groene Wold 1349CC Almere

€ 330.750 - € 365.000

Neem contact met ons op

0320-237120

info.lelystad@de4linden.nl

Omschrijving

Verkoop fase 3 ’t Groene Wold gestart! 18 woningen beschikbaar. Inschrijving via projectwebsite.

‘t Groene Wold
Waar je thuis komt

In de rust en ruimte van Oosterwold vind jij je rust na een lange werkdag. Laat de drukte achter je: hier kom je thuis. De nieuw te realiseren woonwijk aan de Goudplevierweg is ruim opgezet en heeft een dorps karakter, met alle voorzieningen om de hoek. Rust, ruimte en vrijheid in een nieuwe woning. Een eigen plek in het groen. Wat wil je nog meer?

Het intieme karakter van de woonhoven creëert een goede balans met de weidsheid van de groenrijke omgeving van Oosterwold. Ieder hof krijgt een unieke -nader in te vullen- bestemming. De hoven vormen op die manier een ideale ontmoetingsplek voor zowel jong als oud. Het groen, de openheid, de hoven alles draagt bij aan de leefbaarheid en het comfort van de wijk.

Naast de gemeenschappelijke hoven heb je een ruime tuin tot je beschikking. Richt je tuin helemaal naar je eigen smaak in, zodat het de perfecte plek wordt waar jij je terug kunt trekken. Een plek waar je echt tot jezelf komt.

Karakter & kwaliteit
Ieder woonblok heeft een groene opzet en ambachtelijke uitstraling. Het gebruik van het metselwerk, de accenten van de entrees en de vloerbanden en dakranden geven iedere woning een eigen karakter. Iedere woning wordt met oog voor detail en focus op kwaliteit afgewerkt. In ‘t Groene Wold heb je de lusten, maar niet de lasten van wonen in Oosterwold. Je krijgt een kant-en-klare woning mét een ruime tuin en veel groen.

Duurzaam wooncomfort
In Oosterwold zijn veel initiatieven waarbij bewoners van A-Z zelf hun woning en samen een wijk vormgeven, met als uitgangspunt een goede balans tussen stenen, groen en landbouw. Naast het groene karakter van de omgeving, biedt ‘t Groene Wold ook groen in figuurlijke zin. Alle woningen zijn namelijk energieneutraal (EPC=0). Ze worden voorzien van PV-panelen en lucht water-warmtepomp. Echt duurzaam wooncomfort dus!

Zilverreiger
Woonoppervlak: 88 m2

De fraaie tussenwoningen bieden voldoende ruimte om er een fijn thuis van te maken. De tuin gerichte woonkamer haalt buiten naar binnen en laat je genieten van alles wat de seizoenen bieden. Zon in de zomer, knus in de winter.

Ben je op zoek naar een woning met extra perceeloppervlakte? Dan is de zilverreiger hoekwoning interessant voor jou. Het perceel biedt namelijk niet alleen ruimte voor twee parkeerplaatsen op eigen grond en daarnaast blijft er nog een ruime tuin over. En hoe je die gaat indelen is geheel aan jou...

Konikpaard
Woonoppervlakte: 94 m2

De tussenwoningen van type Konikpaard hebben een lichte, tuingerichte woonkamer en op de eerste verdieping een 3-tal ruime kamers. Eindelijk ruimte voor je eigen (thuiswerk)plek?

Liever parkeren op eigen terrein en een ruimer perceel? Dan is een hoekwoning iets voor jou. Naast de twee parkeerplaatsen op eigen terrein en de extra perceel ruimte biedt een hoekwoning ook meer lichtinval vanwege de extra raampartijen.


De woningen
Fase 3

Type 1 - Zilverreiger
Woonoppervlakte: 88m2
Varianten: tussen- en hoekwoningen

Type 2 - Konikpaard
Woonoppervlakte: 94m2
Varianten: tussen- en hoekwoningen

Kenmerken

Aantal kavels
82