De 4 Linden makelaardij
Start verkoop!

Appartementen Kerkstraat 1354AB Almere

€ 211.000 - € 370.000

Neem contact met ons op

0320-237120

info.lelystad@de4linden.nl

Omschrijving

Inschrijving gesloten!

Almere Haven is het oudste stadsdeel van Almere en ook het meest groene deel van Almere, omringd door het Vroege Vogelbos, het Floriade terrein en het Gooimeer.

Het gebied trekt jaarlijks veel toeristen aan, wandelaars komen er voor de natuur en in de zomer verwelkomt de haven vele watersporters. Ook is er jaarlijks een drie-daags Havenfestival voor de bewoners van Almere Haven en gasten van buitenaf. Alle 4 treinstations van Almere liggen op fietsafstand binnen een straal van 5 km / circa 22 minuten fietsen.

Kerkstraat
De locatie van het appartementencomplex is ideaal gelegen in het centrum van Almere Haven, met veel top locaties op loopafstand. Zoals de haven waarnaar het gebied is vernoemd, het zwemstrand en zowel het winkelcentrum als het busstation op slechts 3 minuten lopen. En de A6 richting Amsterdam ligt op slechts 6 minuten rijden van de locatie, waardoor u afzienbare tijd in Amsterdam staat!


Appartementen
Dit project betreft een transformatie van een bestaand kantoorpand naar 21 appartementen. Hierdoor hebben alle appartementen een uniek karakter.
Het appartementencomplex heeft een groot gezamenlijk dakterras, dat gericht is op het rustige binnen gebied van het bouwblok. Ideaal gelegen in de avondzon. De appartementen worden opgeleverd met keurig sanitair en nette keuken.
Het kleinschalige appartementencomplex is voorzien van lift en in de directe omgeving bevindt zich de mogelijkheid om op openbaar terrein te parkeren.

Kenmerken

Aantal kavels
21
Woonopp
59 - 106m²
Inhoud
195 - 384m³
  • Architect: BREG ontwerp en advies
  • Ontwikkelaar: WBC bouwgroep