De 4 Linden makelaardij
Nog 1 patio bungalow te koop

PARKWIJK TE LELYSTAD 8224KR Lelystad

€ 290.000 - € 369.500

Neem contact met ons op

0320-237120

info.almere@de4linden.nl

Omschrijving

PARKWIJK NIEUWBOUWWONINGEN IN LELYSTAD

In Parkwijk voel je je snel thuis. De autoluwe woonbuurt heeft gezellige hofjes en knusse slenterstraatjes. Ook komen er wandel- en fietspaden en groene speelplekken waar kinderen heerlijk kunnen ravotten. Je woont dicht bij de stad, maar je ervaart het gezellige dorpsgevoel. Perfect voor heerlijke avondwandelingen door de lommerrijke straatjes. Zie jij jezelf hier al wonen?

Woningaanbod
Het gloednieuwe Parkwijk telt straks meer dan 135 nieuwbouwwoningen. Er is veel variatie: rij- en hoekwoningen, woon-werk- of woon-zorgwoningen, levensloopgeschikte patiowoningen, eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Er zijn koopwoningen, maar ook huurwoningen. Welke woonwens je ook hebt, er is voor elk wat wils.

Interesse? neem contact met ons op!

De eerste fase van Parkwijk is inmiddels al gebouwd en opgeleverd. De tweede fase is inmiddels uitverkocht. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de vervolgplannen van Parkwijk.
Wil jij op de hoogte blijven van Parkwijk? Geef nu jouw woonwensen door in het online woondossier. Het online woondossier kun je vinden en aanmaken op onze projectwebsite parkwijklelystad.

Kenmerken

Aantal kavels
3