De Groene Eem, bouwkavel 308b Almere

Van € 291.500 tot € 291.500

Omschrijving

Kavel 308b

– Koopsom € 291.500 v.o.n.
– Kaveloppervlakte 659 m2
– Kavel lengte 47,69 m.
– Kavel diepte 19,97 m.
– Indicatie vergunningsvrije meters 44 m.
– Privé kavel m2 480 m.
– BVO max. 125 m2

Let op: het gaat om een bouwkavel in Oosterwold, Almere. Deze bouwkavel is onderdeel van de nieuwbouwwijk De Groene Eem.

Deze bouwkavel van 659 m2 biedt jou de mogelijkheden om jouw droomwoning (max. 125 m2) in Oosterwold te realiseren. Je kunt je volledig focussen op de bouw van jouw woning, omdat de straten en het groen in de wijk al worden aangelegd. Het beheer en onderhoud regel je samen met jouw buurtgenoten.

Je kunt op woensdag tussen 15.00 uur en 17.00 uur of op vrijdag tussen 10.00 uur en 1200 uur langskomen bij ons verkoopcentrum op de locatie om de ligging van de kavel te bekijken en de wijk te ervaren.

Over De Groene Eem
Over De Groene Eem
De Groene Eem is een wijk waar je onderdeel van wilt worden: ruime straten, veel groen en een natuurpark in de wijk. Bovendien nodigt de wijk je uit om met je buurtgenoten talloze activiteiten te organiseren. Van het aanleggen en bijhouden van een moestuin tot een buurtbarbecue bij het buurtgebouw. Er is van alles mogelijk, niets is verplicht.
De Groene Eem is een plek waar je zelf heerlijk tot rust komt, waar je fijne buren hebt en je kinderen of kleinkinderen naar hartelust kunnen spelen en de wereld kunnen ontdekken.
In De Groene Eem komen de ambities van Oosterwold op verschillende manieren terug. De positie en de kwaliteit van de natuur staat voorop. De wijk wordt omringd door groen en in de wijk is er een goede balans gecreëerd tussen natuur, groen en steen. Er zijn volwassen bomen herplant, de eem ‘stroomt’ opnieuw door de wijk en er is volop ruimte gecreëerd om samen initiatieven te ontplooien die de leefbaarheid en kwaliteit ten goede komen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
22 december 2023
Status
Beschikbaar

Oppervlakten en inhoud

Perceel
659 - 659 m²
Bekijk alle kenmerken

Woningtypen