De Groene Eem, bouwkavel 132 Almere

Omschrijving

Aanbod & informatie via projectwebsite
Gelegen aan de groene rand van De Groene Eem, komen verschillende bouwkavels beschikbaar. Hier kun jij vorm gaan geven aan jouw woondroom. Ga je alleen bouwen of samen met vrienden of familie? Hoe deze kavel ingedeeld gaat worden bepaal jij! Op het beschikbare veld bieden wij jou de ruimte om de indeling en omvang van jouw kavel zelf te bepalen. Het actuele aanbod van de bouwkavels en alle informatie over zelfbouw in De Groene Eem vind je via de projectwebsite.

Unieke kans in Oosterwold
Bij de bouwkavels in De Groene Eem (Oosterwold, Almere) kun je je volledig focussen op de bouw van jouw woning omdat de straten en het groen al worden aangelegd. Daarnaast kun je jouw woning aansluiten op het bestaande riool in De Groene Eem en de andere nutsvoorzieningen. Alles wordt onderhouden en beheerd door Stichting De Groene Eem. Zo heb jij alle ruimte om jouw droom te realiseren.

Voor zelfbouw in De Groene Eem zijn er een aantal spelregels om rekening mee te houden. Op onze projectwebsite leggen we je uit hoe het proces van het kopen van een kavel in De Groene Eem verloopt. We hebben ook diverse bronnen voor je gebundeld, maar het is van belang dat je ook zelf goed onderzoek doet naar wat zelfbouw inhoudt. Specifiek op een kavel in Oosterwold, Almere. Neem de informatie goed door voor je je inschrijving via de projectwebsite indient.

Over De Groene Eem
Een nieuwbouwwijk in het weidse Oosterwold (Almere). Een grote diversiteit aan groen, initiatieven en bewoners. Singles, jonge stellen, senioren en gezinnen. Iedereen vindt zijn thuis in De Groene Eem. Een levendige en energiezuinige wijk, waar de natuur centraal staat.

Hoe wil jij wonen?
Groen, ruim opgezet en met aandacht voor belangrijke details. Dat is De Groene Eem in een notendop. Deze nieuwbouwwijk aan de Goudplevierweg in Almere zal bestaan uit verschillende energiezuinige woningtypen en vrije bouwkavels. Een wijk met ruime straten, veel aandacht voor de omgeving en het groen met een hoogwaardige uitvoering van de woningen die naadloos passen in de omgeving. Een plek waar wonen genieten wordt.?
Gelegen aan de rand van De Groene Eem, kun jij jouw droomwoning realiseren. Alleen of samen met vrienden of familie. Hoe de kavels ingedeeld gaan worden bepaal jij! Op de beschikbare velden bieden wij jou de ruimte om de indeling en omvang van jouw kavel zelf te bepalen.

Bij de bouwkavels in De Groene Eem kan je je volledig focussen op de bouw van jouw woning omdat de straten en het groen al worden aangelegd. Daarnaast kun je jouw woning aansluiten op het bestaande riool in De Groene Eem en de andere nutsvoorzieningen. De straten liggen er ook al in. En alles wordt onderhouden en beheerd door Stichting De Groene Eem. Zo heb je alle ruimte om jouw droom te realiseren.

OVER KAVEL 132
Totale breedte: 55,74 meter
Diepte: 80 meter
Totale oppervlakte: 4.459 m²
Af te nemen m2: dat bepaal je zelf
Ligging: rechts boven in de wijk
Kavelprijs per vierkante meter: € 300,-

– Neem de informatie op de projectwebsite goed door voor je de inschrijving start;
– De kavel die je afneemt binnen kavel 132 is standaard 80 meter diep;
– Je geeft in het inschrijfformulier een voorkeur voor een aantal m2 op, afhankelijk van de indeling van de kavel kan het uiteindelijke m2 afwijken;
– De indeling van je kavel is gebonden aan de percentages genoemd in het ontwikkelplan (handboek.maakoosterwold.nl). Men dient ook rekening te houden met de doorwaadbare zones. Meer informatie die van belang is, vind je op de projectwebsite.

INSCHRIJVEN

Inschrijfperiode: 5 juni t/m 1 juli 23.59 uur
Inschrijven kan via de projectwebsite.

Via de woningzoeker klik je de kavel van je voorkeur aan. Je maakt en activeert jouw account en in het inschrijfformulier kun je aangeven hoeveel m2 van deze kavel je af zou willen nemen voor het realiseren van je droomhuis. We vragen je in het formulier ook naar wat jouw (globale) plannen zijn met de kavel. Heb je een moodboard, plaatjes of andere inspiratie? Mooi, we zien het graag terug in jouw inschrijving!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
29 mei 2024
Status
Beschikbaar

Oppervlakten en inhoud

Perceel
4459 - 4459 m²
Bekijk alle kenmerken

Woningtypen