Albert Einsteinstraat 46 93746765a5d38032284753b2cedc3b1a6324ba

Fantastisch! Dit is nu zo’n unieke kans!

In de leuke en jonge wijk Nobelhorst bieden wij u deze door aannemer Kuin BV te bouwen vrijstaande VILLA aan. De hedendaagse en duurzame woning bevindt zich op een eigen kavel van 283 m2 eigen grond. De achtertuin grenst aan het bos en aan de voorzijde bevindt zich WATER. De ruime woning kan nog naar eigen smaak worden ingericht, er is nog volop ruimte voor de keuze uit meerwerk. De villa is standaard voorzien van mooi sanitair en wordt gekenmerkt door een heerlijk ruime tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin, een inpandige berging en VIER royale slaapkamers op de verdieping.

De wijk Nobelhorst doet vriendelijk aan en is het stadsgedeelte met een dorps karakter, gelegen nabij Almere Hout. Een sfeervolle woonomgeving waar dorpse architectuur, mooie straatbeelden en een groene woonomgeving de hoofdingrediënten vormen. Het buurtgevoel wordt versterkt door het unieke Buurtschap waarin alle bewoners zich verenigen. De verbinding met de autosnelwegen A6 en A27 is prima.

Indeling begane grond; via de voortuin met voldoende ruimte om te parkeren op eigen grond bereikt u de entree van de woning. Ruime hal met meterkast en nette toiletruimte. Toegang tot de riante woonkamer, waarbij de grote raampartijen voor veel lichtinval zorgen. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich ruimte voor de keuken. Deze is naar wens van koper in te vullen. De vloerverwarming in de woning maakt het comfort compleet. Grote inpandige berging.

Indeling verdieping; op de eerste woonetage treft u vier mooie slaapkamers en een riante badkamer. De badkamer wordt uitgerust met een douche, tweede toilet en wastafel.

Indeling tweede verdieping: ruime multifunctionele zolderverdieping.

Bijzonderheden:
– Nieuw te bouwen woning op prachtige kavel;
– Woning wordt verkocht met Woningborg garantie;
– Koopsom is vrij op naam;
– Verwarming middels lucht-/warmtepomp, dus GASLOOS;
– Op verzoek van koper kan op korte termijn met de bouw worden gestart;
– Zonnige achtertuin!
– Gewilde jonge woonomgeving;
– Woningbrochure op ons kantoor beschikbaar.