Brooklyn Heights 93746737847f8bf0314a82811142648cc4c7bb

De verkoop is gestart !
Nog woningen beschikbaar, inschrijven is mogelijk via de projectwebsite nxtavenue.nl

NXT Avenue bestaat uit 5 benedenwoningen, 5 bovenwoningen en 18 woningen die door de koper worden ontworpen samen met de architect en je nieuwe buren.

Brooklyn Heights: De tien beneden-/bovenwoningen (bouwnummers 10 tot en met 19) worden getypeerd door een industriele gevel. Ze hebben elk een eigen entree die ligt aan de straatzijde. Zowel de vijf benedenwoningen als de vijf bovenwoningen, die in tweetallen op elkaar gestapeld zijn, tellen twee comfortabele woonlagen.

De vijf benedenwoningen hebben een ruime keuken en een woonkamer gericht is op de eigen tuin met berging. Via de trap bereik je de eerste verdieping met drie fijne slaapkamers en de badkamer.
De vijf bovenwoningen zijn te bereiken via het eigen trappenhuis met berging. Ook deze woningen hebben een ruime woonkamer met een keuken die uitkijkt op de tuinen van de benedenwoningen. Op de eerste woonlaag heb je een eigen loggia waar je lekker buiten kunt zitten en een eigen werkkamer. Via de trap bereik je de tweede woonlaag met twee slaapkamers en een badkamer.

Is NXT Avenue your next step? Bekijk op de interactieve kaart de verschillende woningtypes en geef jouw favoriete bouwnummer alvast door op de projectwebsite.