Jol 33 41 Lelystad

Veiling

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek
Op 20 april 2023 bij inzet en afslag vanaf 09.00 uur,
Via het internetplatform van Veilingnotaris B.V. (zie website bva-auctions.com)

Ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V.

Het vrijstaande woonhuis met ondergrond, tuin en garage, gelegen te 8243 HX Lelystad, Jol 33 41, kadastraal bekend gemeente Lelystad, sectie N nummer 2636, ter grootte van vijfhonderd negenenzeventig centiare (579 m2)

De gebruikssituatie van het Registergoed is – voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) – als volgt: In gebruik bij debiteur(en).

De verkoper heeft niet tot het inroepen van het huurbeding verzocht, omdat hij hierbij onvoldoende belang heeft blijkens artikel 3:264 lid 1 sub b van het Burgerlijk Wetboek. De verkoper kan niet garanderen dat het registergoed niet in gebruik is bij derden of verhuurd is aan derden.
De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd.
Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.

Voor rekening van koper komt:
– het notarieel honorarium;
– de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches;
– de eventuele ontruimingskosten.

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.
De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Tot en met 5 april 2023 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Veilingnotaris B.V. (zie website bva-auctions.com) en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank over te leggen, waaruit hun financieel gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van EUR 5.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.

De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 18 mei 2023.

Info: zie website veilingnotaris.nl
Notaris I.M.B. Balvert
Dossierbehandelaar B. de Groot

N.B.: Hoewel met zorg samengesteld zijn vermelde gegevens, omtrent vierkante meters, de onderhoudstoestand en alle overige informatie van het object, een weergave van hetgeen blijkt uit openbare registers. Het object is door de makelaar niet geïnspecteerd/ingemeten, geen indeling bekend en aldus kunnen vermelde gegevens onjuistheden en/of onvolkomenheden bevatten.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
17 maart 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
165 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
27 m²
Externe bergruimte
18 m²
Perceel
579 m²
Inhoud
570 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, wastafel
Aantal woonlagen
3

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Lelystad N 2636
Oppervlakte
579 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
534-N-2636

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Capaciteit
1 auto
Bekijk alle kenmerken
Jol 33 41
Lelystad
Veiling