Kalenderweg 3 75 Almere

€ 2.600 per maand

Omschrijving

Saamborgh biedt een fijn (t)huis: comfortabel wonen met het veilige idee van 24-uur zorg in nabijheid. Een prettig idee, ook als u (nog) geen zorg nodig heeft!

Bij Hoge Haeghe bieden wij ouderen de mogelijkheid om bij ons te komen wonen, ook als er (nog) geen zorgbehoefte is. U huurt een zelfstandig appartement op de 4e etage met het veilige idee van 24/7 zorgmedewerkers aanwezig op de locatie. Uiteraard is het in de toekomst wel mogelijk om ook zorg te ontvangen.

In Hoge Haeghe zijn er twee type appartementen: een groot éénkamerappartement van ongeveer 45 m2 en een ruim tweekamerappartement van 50 m2 met aparte woon- en slaapkamer.

De appartementen hebben een badkamer, een kitchenette en een aparte woon- en slaapkamer. De appartementen worden gestoffeerd opgeleverd, dus met vloer, gordijnen en vitrage. De maandelijkse huur bedraagt €2600,- voor het éénkamerappartement

Voor het wonen bij Hoge Haeghe betaalt u naast de huur ook servicekosten. Maandelijks betaalt u een voorschot van €350,-, waarbij er later in het jaar een verrekening plaats vindt voor de meer- of minderkosten. Binnen deze servicekosten vallen o.a. gas, elektra en water, schoonmaak van het gebouw, klein onderhoud, belastingen en heffingen en glasbewassing.

In Hoge Haeghe is er geen gelegenheid om zelfstandig in uw appartement te koken. U kunt met de locatiemanager een Dienstverleningsovereenkomst afsluiten waarin u afspreekt welke diensten u, naast de verplichte kosten van de maaltijden, nog meer wilt afnemen. Zo kunt u bijvoorbeeld meedoen aan gezamenlijke activiteiten of alvast gebruik maken van lichte zorg. De locatiemanager informeert u graag over de mogelijkheden en bijkomende kosten.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 2.600 per maand
Aangeboden sinds
13 december 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Ligging
Aan park, in woonwijk, open ligging, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
45 m²
Inhoud
150 m³

Indeling

Aantal kamers
1 kamer
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Lift, mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Stadsverwarming
Warm water
Centrale voorziening

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kalenderweg 3 75
Almere
€ 2.600 per maand