Kerkstraat 100 4.03 Almere

€ 2.195 per maand

Omschrijving

Reedewaard (Almere Haven, Kerkstraat 100), (appartement 4.03 op de 4e etage):

Saamborgh biedt een fijn (t)huis: comfortabel wonen met het veilige idee van 24-uur zorg in nabijheid. Een prettig idee, ook als u (nog) geen zorg nodig heeft!

Bij Reedewaard bieden wij ouderen de mogelijkheid om bij ons te komen wonen, ook als er (nog) geen zorgvraag is. U huurt een zelfstandig appartement op de 4e etage met het veilige idee van 24/7 zorgmedewerkers aanwezig op de locatie. Uiteraard is het in de toekomst wel mogelijk om ook zorg te ontvangen.

De appartementen hebben een keuken, badkamer en een aparte woon- en slaapkamer. De grootte varieert van 60-120 m2. De appartementen worden gestoffeerd opgeleverd, dus met vloer en gordijnen en/of luxaflex. De maandelijkse huur €2195,- (120 m2) voor appartement 4.03.

Voor het wonen bij Reedewaard betaalt u naast de huur ook servicekosten. Maandelijks betaalt u een voorschot van €499,-, waarbij er later in het jaar een verrekening plaats vindt voor de meer- of minderkosten. Binnen deze servicekosten vallen o.a. gas, elektra en water, schoonmaak van het gebouw, klein onderhoud, belastingen en heffingen en glasbewassing.

Wilt u persoonsalarmering, meedoen aan de gezamenlijke activiteiten of alvast gebruik maken van lichte zorg? Dat is mogelijk! De locatiemanager informeert u graag over de mogelijkheden en bijkomende kosten. Als u in de toekomst meer zorg nodig heeft dan krijgt u voorrang t.o.v. andere belangstellenden om te verhuizen naar de 2e of 3e etage.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 2.195 per maand
Huurovereenkomst
Tijdelijke verhuur
Aangeboden sinds
12 december 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, open ligging

Oppervlakten en inhoud

Wonen
131 m²
Inhoud
415 m³

Indeling

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kerkstraat 100 4.03
Almere
€ 2.195 per maand