De 4 Linden makelaardij

Zilverparkkade 132B Lelystad

Huurprijs € 1.600 excl btw

Bouwjaar
2007
WERKEN OP KWALITATIEF EN ARCHITECTONISCH HOOG NIVEAU!

In het centrum van Lelystad aan de Zilverparkkade is deze unieke ontwikkeling gelegen. Dit markante kantoorgebouw, met op de begane grond het bekende Grand Café Restaurant 'De Vier Engelen', bevindt zich in een parkachtige omgeving. Het is gelegen op een centrale plek in Lelystad, op loopafstand van een parkeergarage, het NS station en het stadscentrum.

De kantoorruimten zijn voorzien van twee compleet afgewerkte toiletten, centrale verwarming, systeemplafond inclusief verlichting, een werkkast, een brandslanghaspel, kabelgoten, wandafwerking, mechanische ventilatie en koeling. De kantoorruimtes zijn via een gemeenschappelijke lift bereikbaar. De glazen gevel biedt een spectaculair uitzicht.

De 3e verdieping is voor verhuur beschikbaar. Totaal omvat deze verdieping 192 m2 bvo inclusief toiletten en pantry. Eventueel is deze verdieping in 2 delen te splitsen van 92 m2 (voorzijde) en 100 m2 (achterzijde). Metrages zijn dan incl. een toebedeling van de gemeenschappelijk te gebruiken toiletten en pantry. Vanuit de lift komt men via een gemeenschappelijke ruimte, met toiletten en pantry in de eigen ruimte. samen met de andere huurder op deze verdieping heeft men de beschikking over het gebruik van een dubbel toilet.

Huurprijs
Ruimte van 92 m2 aan de voorzijde €. 900,-- excl. b.t.w. per maand.
Ruimte van 100 m2 aan de achterzijde €. 1.000,-- excl. b.t.w. per maand.
Beide ruimten totaal 192 m2 €. 1.600,- excl. b.t.w. per maand.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig verhoogd worden dat het voor verhuurder onstane financiele nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Werknemers Alle Huishoudens (2000 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Maandelijks wordt tevens een verrekenbaar voorschot ten behoeve van de servicekosten in rekening gebracht.

Huurtermijn en opzegtermijn
5 + 5 jaar. Opzegtermijn 1 jaar.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ-januari 2015)

Aanvaarding
In overleg.

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
De 4 Linden Makelaardij
Lelystad
0320-237120
info.lelystad@de4linden.nl
www.de4linden.nl
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Functies
kantoorruimte
Aanvaarding
In overleg

Financieel

Details

Voorzieningen
liften, mechanische ventilatie, te openen ramen
Bouwjaar
2007
In aanbouw
nee

Woning

Energie

Parkeergelegenheid

Veilinginformatie

Bekijk alle kenmerken