Almere NVM makelaar

Al onze RMT makelaars zijn gecertificeerde NVM makelaars in Almere. Dit houdt in dat zij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxatie. Bent u op zoek naar een NVM makelaar in Almere die goede consumentenvoorwaarden hanteert? Wij van De 4 Linden Makelaardij hanteren niet alleen deze voorwaarden, wij proberen ook op korte termijn een optimaal resultaat te leveren. Wij geloven in het No Cure No Pay principe. Dit houdt in dat u geen risico loopt op onnodige kosten zolang uw huis nog niet verkocht of aangekocht is.

‘NVM makelaar in Almere’

Wat betekent NVM?

NVM staat voor de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Dit is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. De NVM ondersteunt makelaars die zijn aangesloten op een kwalitatieve manier

Wij als NVM makelaars houden ons aan de makelaars erecode. De erecode vormen samen met de statuten een gegarandeerde kwaliteit waar wij als makelaars aan voldoen. De erecode bestaat uit 10 punten die een basiskwaliteit garandeert. Hier houden wij ons aan als NVM makelaar in Almere. Wij als NVM makelaar helpen u bij de aankoop van alle soorten woningen, waaronder ook appartementen in Almere.

Dit zijn de redenen waarom wij een geschikte makelaar voor u zijn

Op zoek naar een NVM makelaar in Almere? Of u nu een huis wilt kopen of verkopen, bij ons bent u aan het juiste adres. Ons doel is om u te ondersteunen bij de aankoop van uw nieuwe huis of bij het verkopen van uw oude huis. Als NVM makelaar in Almere geloven we in een heldere met een duidelijke werkwijze:

 • Vrijblijvend gesprek
  Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Onze makelaar komt dan bij u thuis langs voor een oriënterend gesprek. Zij kunnen dan ook direct de waarde van huis bepalen als u deze wilt verkopen.
 • Vast aanspreekpunt tijdens verkooptraject
  Tijdens het hele proces van verkopen, beschikt u over een vast aanspreekpunt. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en met wie u in contact kunt komen bij vragen.
 • Grote portefeuille = groot netwerk met (ver)kopers
  Om zo snel mogelijk een geschikt huis of koper voor uw huis te vinden, beschikken wij over een grote portefeuille. Wij hebben enorm veel geïnteresseerden die een woning willen (ver)kopen. In elk stadsdeel hebben wij wel aanbod. Bekijk daarom ook eens onze huizen te koop in Almere Poort. Profiteer van ons netwerk!
 • No Cure No Pay
  Wij werken volgens het No Cure No Pay principe. Dit betekent dat u geen risico loopt op onnodige kosten zolang het nog niet gelukt is om uw huis te verkopen of om een geschikt huis voor u te vinden.
 • Heldere communicatie
  Heldere communicatie is zeer belangrijk. Een huis kopen of verkopen is niet zo maar iets. Onze makelaars Almere zijn daarom altijd bereikbaar via de mail en telefoon. Tevens is het ook mogelijk om met ons in contact te komen via Whatsapp.

Bekijk ons aanbod