Wij zijn er voor u… Maak gebruik van onze kennis!

‘Bekijk uw woning door de ogen van de koper’

De 4 Linden Makelaardij staat voor een hedendaagse en actieve aanpak. Wij zijn u graag van dienst in Almere, Lelystad en Vollenhove (verkoopetalage). De 4 Linden Makelaardij bestaat uit een jong en dynamisch team, met jarenlange ervaring op verschillende gebieden. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in verkoop en aankoop van bestaande woningen, de verkoop van nieuwbouwwoningen en zijn ook zeer deskundig op het gebied van de verkoop van voormalige huurwoningen. De begeleiding en advisering van projectontwikkelaars is tevens een belangrijke expertise van De 4 Linden Makelaardij. We beschikken over een eigen afdeling Bedrijfsmatig Vastgoed.

Binnen De 4 Linden Makelaardij zijn naast eigenaar Bert van der Linden diverse zeer ervaren (KRMT) makelaars actief. Zij zijn zeer gedreven en beschikken over veel vastgoedkennis. Voor de financiële dienstverlening hebben we bij De 4 Linden Makelaardij een samenwerking met gerenommeerde hypotheekadviesbureaus.

Dus bent u op zoek naar een makelaarsteam dat enthousiast, klantgericht en deskundig is? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. U bent van harte welkom.

Mogen wij aan u voorstellen – onze makelaars:

Bert van der Linden

Directie

Al van jongs af aan vormt de makelaardij een onderdeel uit zijn leven. De combinatie van de vakinhoudelijke makelaardij en de uitdaging van het ondernemerschap is voor Bert de ideale invulling van zijn werkdag.

Bert wist binnen zeer korte tijd zijn organisatie tot één van de snelst groeiende makelaars van regio Flevoland te maken.

Als drijvende kracht achter het succes van De 4 Linden makelaardij hebben zijn kantoren niet alleen het grootste aanbod aan huizen in de Flevo regio maar is inmiddels ook de naam van het kantoor stevig gevestigd.

036-5480870

Gert van der Linden

Makelaar taxateur (RMT)/vestigingsleider vestiging Lelystad (Vollenhove)

Makelaar in hart en nieren past misschien wel het beste bij Gert. Net als het geval is bij zijn broer, is hij met dit vak groot geworden.

Commercieel gedreven en in het bezit van volop vakkennis vindt hij makelen na alle jaren nog steeds het ideale beroep voor hem; iedere dag is anders, ieder mens is verschillend en kent een eigen manier van leven. En Gert wil graag degene zijn die in de vorm van een passende woning hier invulling aan kan geven.

Hij staat graag voor u klaar; maak daarom gebruik van zijn jarenlange vakkennis!

0320-237120

Sybren Graafsma

KRMT vestiging Almere

Sybren vormt met zijn vrolijke instelling een plezierige aanvulling op het makelaarsteam in Almere en Lelystad. Sybren heeft door de jaren heen zijn sporen verdiend in de makelaardij. Zijn expertise, professionaliteit en gedrevenheid deelt hij graag met u als klant. Door zijn kennis van de huizenmarkt, ook buiten Almere, kunt u daarvan als klant van ons makelaarskantoor optimaal profiteren.

036-5480870

0320-237120

Ilse Wagijo

Assistent-makelaar vestiging Almere

Ilse doet haar werk met veel passie en plezier en dat straalt zij uit.

Deze charmante dame weet binnen de makelaardij haar mannetje te staan. Gedurende het hele traject houdt zij de regie stevig in handen.

Hierdoor weet zij menig onderhandeling tot een succesvol einde te brengen.

Zelf woonachtig in Almere kent zij de markt goed en zal zij u met al haar kennis en ervaring bijstaan in het vinden of verkopen van uw woning.

036-5480870

Henk Sillem

BOG makelaar Almere en Lelystad

Henk is onze specialist op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed. Hij heeft zich al op jonge leeftijd gespecialiseerd in deze tak van sport. Graag behartigt hij de belangen van de eigenaar in de verhuur en verkoop van kantoren, winkels, bedrijfsruimten en maatschappelijk vastgoed, maar ook graag behartigt hij die van gebruiker en huurder.

Naast beëdigd en gecertificeerd makelaar, en lid van NVM vakgroep Business, is hij ook gecertificeerd NRVT taxateur!

Almere: 036-5480870

Lelystad: 0320-237120

Saskia Fopma

Teamleider binnendienst

Al 10 jaar lang een passie voor de makelaardij en samen met haar team onze drijvende kracht achter de schermen!

Gebruik makend van deze jaren ervaring en haar flamboyante persoonlijkheid geeft zij leiding aan onze binnendienst; een deskundig en hecht team met een groot inlevingsvermogen voor de wensen en eisen van onze klanten.

Tevens is zij verantwoordelijk voor de centrale coördinatie van de administratieve processen en is zij de directiesecretaresse.

036-5480870

Bibi Weverling

Binnendienst vestiging Almere

Hoewel klein van stuk, voor Bibi is geen zee te hoog. Als er een mogelijke oplossing bestaat, zal zij deze vinden. Dit natuurlijk tot grote tevredenheid van onze klanten.

Al 10 jaar werkzaam in de makelaardij vindt Bibi het hele traject van verkopen of aankopen van een woning een persoonlijk proces waar zij vanuit de binnendienst graag haar steentje aan bijdraagt.

Bibi is goed thuis in de presentatie op internet en weet alles van de landelijke website Funda.

036-5480870

Brett van Buuren

Binnendienst vestiging Almere

Brett is al een aantal jaren een vaste kracht voor ons team in Almere. Belt u voor informatie naar deze vestiging, dan staat zij u graag te woord. Na een uitstapje van een aantal jaren in de gezondheidszorg, heeft ze er weer voor gekozen om terug te gaan naar de dynamische wereld van de makelaardij. Met plezier helpt zij bij het vinden van een plekje in onze agenda’s. De glimlach van Brett is door de telefoon heen te horen en dat is waar het voor haar om gaat.

036-5480870

Anita van de Kasteele

Binnendienst vestiging Lelystad en Vollenhove

Jarenlang heeft zij met haar man een bedrijfsmakelaardij gerund. Hierdoor kent zij als geen ander de toegevoegde waarde van een goede ondersteuning vanuit de binnendienst.

Wij zijn daarom erg blij dat Anita nu deel uitmaakt van ons team en dat onze klanten en makelaars altijd een beroep op haar mogen doen.

Anita heeft een ongekende inzet en kent veel van onze klanten persoonlijk.

0527-242040