Makelaar inhuren in Lelystad? No Cure No Pay

‘Bekijk uw woning door de ogen van de koper’

Een huis kopen of verkopen in het moderne en ruime Lelystad? Maak een afspraak met onze makelaars in Lelystad. Bij het kopen van een huis komt namelijk veel kijken. Laat u tijdens de onderhandelingen bijstaan door een makelaar in Lelystad die ervaring heeft met onderhandelen over de aankoop- en verkoopprijs, maar daarnaast ook op de hoogte is van de lokale marktprijzen en huidige verkopen.

Als u de keuze maakt voor een makelaar in Lelystad dan is het belangrijk om te kijken of u een goede klik heeft met ons als makelaar.  Plan daarom eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Tijdens zo’n gesprek kunt u een goed gevoel krijgen bij de kernwaarden en werkwijze van ons als  makelaar in Lelystad.

Makelaars in Lelystad: #1 Makelaar in Lelystad (2021 / 2020 / 2019)

Een huis kopen of verkopen in Lelystad, dat gaat ons zeker lukken. Vanwege onze jarenlange ervaring in het aankopen en verkopen van woningen in Lelystad zijn wij als makelaar  op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de lokale markt. Zodoende weet u zeker dat wij uw woning voor de beste prijs zullen (ver)kopen. Wat levert een samenwerking met De 4 Linden makelaardij te Lelystad op?

 • Intakegesprek = vrijblijvend
  Naast de ‘No Cure No Pay’ werkwijze is het mogelijk om gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in te plannen. Wij plannen een afspraak in om de wensen te bespreken en de werkwijze van De 4 Linden uit te leggen. Zo weet u direct of er een goede klik is!
 • No Cure No Pay = (ver)kopen zonder risico
  Als u vindt dat een aankoop of verkoop niet vlug gerealiseerd wordt, dan is het te allen tijde mogelijk om de opdracht zonder intrekkingskosten te beëindigen. Zo maakt u geen kosten als er geen resultaat wordt behaald.
 • Groot netwerk met potentiële kopers en verkopers
  Vanwege onze jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk met potentiële kopers en verkopers. Gezien dit netwerk zult u bij ons uw huis sneller verkopen en/of uw droomhuis sneller vinden om aan te kopen. Naast ons netwerk hebben we dagelijks veel kijkers die contact opnemen via onze website..
 • Erkende NVM makelaardij in Lelystad
  De 4 Linden is een erkende NVM makelaardij in Lelystad. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid. Jaarlijks volgen wij meerdere cursussen en workshops om onze kennis op peil te houden. Naast Lelystad zijn wij ook actief als makelaar in Almere.

Waarom wonen in Lelystad?

Lelystad is de hoofdstad van de jongste provincie Flevoland. En dat Lelystad jong is, is te merken. Als makelaar in Lelystad weten wij hoe vindingrijk Lelystad is. De stad heeft een fantastische infrastructuur, een breed aanbod aan winkels, scholen en restaurants. En. Het belangrijkste: een breed aanbod aan huizen. De 4 Linden makelaardij  in Lelystad houdt de huizenmarkt dagelijks in de gaten. Zo weten wij precies wat wij je kunnen bieden en wat pro’s en contra’s zijn voor iedere woning. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en ontdek wat dé makelaar in Lelystad je te bieden heeft. Maak kennis met De 4 Linden.

Waarom kiezen voor De 4 Linden Makelaardij?

 • ✅ Verkopers beoordelen ons gemiddeld met een 9
 • ✅ Persoonlijk en betrokken
 • ✅ Sterk in de regio
 • ✅ 100% No cure No pay

Contact opnemen

Heeft u een vraag omtrent onze diensten of ons aanbod? Bel geheel vrijblijvend naar 0320 – 23 71 20 of vul onderstaande formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring