Taxaties

‘Bekijk uw woning door de ogen van de koper’

Ben je van plan je huis te verbouwen of je hypotheek aan te passen? Ga je samenwonen of juist scheiden? Of heb je net een huis gekocht en ben je druk met je hypotheekaanvraag?

Dan heb je een taxatierapport nodig waarin de waarde van jouw woning wordt onderbouwd. Onze taxateur helpt je graag met het opstellen van een gevalideerd taxatierapport.

Onze ervaren taxateurs zijn integer en professioneel. Wij zijn aangesloten bij NVM en voldoen aan de strenge eisen van het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut).

Stappen bij taxeren:

  1. Maak een afspraak met een van onze taxateurs.
  2. Heb je een bepaalde taxatiewaarde nodig? Wij bespreken met je hoe realistisch dit is.
  3. We komen bij je thuis en beoordelen de woning op allerlei punten die de waarde bepalen. Bijvoorbeeld het onderhoud, de kwaliteit, de inhoud en de oppervlakte, de indeling en de energiezuinigheid. Ook de ligging en de omgeving zijn belangrijk.
  4. Bij een taxatie onderzoeken we de markt, checken wat er aan soortgelijke woningen te koop staat en recent is verkocht, we speuren naar vergelijkbare woningen, kijken naar het woonoppervlak, het perceel, de locatie, indeling, afwerking etc.
  5. Wij bepalen aan de hand van dit onderzoek de waarde en stellen een uitgebreid taxatierapport op en laten dit door het NWWI beoordelen en valideren.

Interesse in een taxatie?

Wil je direct een taxatie aanvragen, of eerst meer informatie ontvangen?
Vul dan hieronder je gegevens in, of bel tijdens kantooruren met een van onze vestigingen.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring