Mandelaplein 1 Almere

€ 429 per maand

Omschrijving

Het Martinez gebouw is een multifunctioneel gebouw met buitengewoon veel faciliteiten. Zoals een hotel, restaurant, short-stay appartementen, een business lounge en kantoorruimtes. Het ligt pal naast het NS station Almere Centrum. Het gebouw bestaat uit 20 verdiepingen, de kantoorruimtes bevinden op de 15e t/m de 18e verdieping beschikbaar zijn. Vanuit hier heeft met een prachtig uitzicht over heel Almere e.o.

De ruimtes zijn fraai afgewerkt en ingericht (2020). De kantoren kunnen naar smaak van de huurder, kosteloos, worden ingericht.

Het Martinez gebouw is zowel per auto goed bereikbaar als met openbaar vervoer. De trein brengt u binnen 15 minuten naar het centrum van Amsterdam en Lelystad! Onder het gebouw is er voldoende parkeergelegenheid (tegen meerprijs).
In de directe omgeving bevinden zich tal van faciliteiten, denkend aan winkels, broodjeszaken, restaurants, hotels e.d. In Almere zijn diverse grote nationale- en internationale bedrijven gevesitgd.

De totale oppervlakte van de kantoren bedraagt circa 2.500 m², verspreid over verschillende units op de verdiepingen 15 t/m 18.

Faciliteiten:
– 24/7 toegang
– Receptie
– Parkeergarage
– Telefoonservice
– Vergaderruimte met video conference mogelijkheden
– High Speed internet
– Volledig ingerichte keuken met koffie/thee servicepakket
– Overnachtingsmogelijkheden bij het aangesloten hotel
– Lunch/ diner mogelijkheden bij restaurant Loetje

Parkeren
De locatie biedt parkeermogelijkheden van ca. 900 parkeerplaatsen onder het gebouw tegen een meerprijs van € 180,- per maand.

Huurprijs
De huurprijs betreft een vanaf prijs van € 495,- per maand exclusief BTW. De huurprijs is afhankelijk van beschikbaarheid en metrage.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
vanaf 1 maand

Huurovereenkomst
Conform serviceovereenkomst die door Regus wordt gebruikt.

Aanvaarding
Per direct

Deze informatie is door de 4 Linden Bedrijfsmakelaardij zorgvuldig samengesteld. Echter de 4 Linden Bedrijfsmakelaardij aanvaard geen aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven informatie is indicatief.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 429 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Kantoorruimte oppervlakte
10 m²
Kantoorruimte verzamelgebouwen
Pantry keuken, receptie, sanitair, vergaderruimte

Energie

Energielabel
A
Bekijk alle kenmerken