Reaalhof 70 Lelystad

€ 110 per vierkante meter per jaar

Omschrijving

CA. 100 M2 KANTOORRUIMTE IN HET CENTRUM VAN LELYSTAD OP LOOPAFSTAND VAN ALLES!

Omschrijving
Deze kantoorruimte aan het ligt op steenworp afstand van NS-station Lelystad en bevindt zich op de 1e verdieping en is per lift bereikbaar.

Adres
Reaalhof 70, 8232 VS Lelystad.

Ligging
In het centrum van Lelystad (80000 inwoners) waar ruim 350 winkels en bedrijven gevestigd zijn.

Bereikbaarheid
Het stadshart van Lelystad is goed te bereiken via de rijksweg A6. Op 50 meter afstand bevindt zich de parkeergarage Zilverpark. Ook elders in de directe omgeving zijn voldoende voordelige parkeerplaatsen beschikbaar. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Op loopafstand bevindt zich NS station Lelystad Centrum. Vanuit het NS station rijdt er elke 10 minuten een trein naar Almere, Amsterdam en Zwolle en rijden er verschillende stads- en streekbussen.

Oppervlakte
100 m² Gelegen op de 1e verdieping.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt ‘as is’ opgeleverd met 4 kantoorruimten.

Parkeren
In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen. Ook is het mogelijk te parkeren op een van de parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 110,- per m² per jaar exclusief BTW.

Servicekosten
Huurder draagt voor eigen rekening en risico zorg voor de leveringen en diensten, waaronder ook de nutsvoorzieningen vallen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door de 4 Linden Bedrijfsmakelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 110 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
18 juni 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Kantoorruimte oppervlakte
100 m²

Energie

Energielabel
A
Bekijk alle kenmerken

Overige media