Verkocht

Transistorstraat 48 H 101 Almere

Omschrijving

Garageboxen/opslagruimtes beschikbaar in GaragePark Almere. Er zijn 2 naast elkaar gelegen garageboxen beschikbaar. Deze zijn afzonderlijk te koop of gezamenlijk.

Ideaal gelegen op het bedrijventerrein Gooisekant, nabij de A6 en de Hoge Ring. De garageboxen zijn voorzien van hekwerk en stroomschokbeveiliging, 24/7 camerabewaking, inbraak- en brandbeveiliging per garagebox, aangesloten op een meldkamer en elektronische toegang met een tag. Het park is goed verlicht en heeft een beheerder.

De boxen zijn gelegen op de tweede verdieping en zijn bereikbaar via een trap en een goederenlift (hefvermogen 2.000 kg.)

De afmetingen van de boxen zijn: lengte 6 meter en 3 meter breed, 18 m2 BVO. De hoogte is 3 meter.

De boxen zijn voorzien van een overheaddeur, verlichting, elektra en een eigen brievenbus. Verder is er een gezamenlijke toiletvoorziening.

Op het terrein zijn diverse parkeerplaatsen voor algemeen gebruik. Ook zijn er laadpalen aanwezig.

De kosten van de VvE bedragen € 35,- per maand per garagebox.

Oplevering is in overleg.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijk zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bedrijfshal oppervlakte
18 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Almere S 400
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
AMR04-S-400
Bekijk alle kenmerken

Media