Een huis verkopen doet u niet iedere dag. Dat is een spannende aangelegenheid waarbij meer komt kijken dan u denkt. Daarom is het verstandig u op een goede en deskundige wijze te laten bijstaan door een lokale NVM-makelaar.

Maar niet door zomaar een makelaar. De makelaars van De 4 Linden Makelaardij zijn niet alleen enthousiast maar durven ook de competitie aan! Zij werken dan ook op basis van:

'No cure, no pay'

Dat is dus verkopen zonder risico! Wordt een verkoop naar uw mening niet vlug genoeg gerealiseerd, dan mag u te allen tijde zonder intrekkingskosten de opdracht beëindigen. Aarzelt u daarom niet en neem contact op met een van de vestigingen van De 4 Linden Makelaardij. De makelaar komt graag langs voor een gratis VRIJBLIJVEND gesprek waarin meteen de waarde van uw woning kan worden bepaald.

Staat uw woning eenmaal bij De 4 Linden Makelaardij in verkoop dan zal professioneel gezocht worden naar een goede koper. De aanzienlijke portefeuille bestaande en nieuwbouw woningen zorgt ervoor dat er dagelijks vele potentiële kijkers contact opnemen met De 4 Linden Makelaars. Een actieve begeleiding van deze geïntresseerden kan leiden tot een bezichtiging van uw woning!

Elke verkoper van De 4 Linden Makelaardij kan rekenen op een deskundige begeleiding en kan gebruikmaken van de kennis op het gebied van woningmarketing. Vanzelfsprekend wordt uw woning rechstreeks geplaatst op diverse internetsites, waaronder de eigen site www.de4linden.nl en www.funda.nl. Voor een goede presentatie verzorgt De 4 Linden Makelaardij graag de visuele reportage van uw woning. Naast een exclusieve fotoreportage, behoren ook filmpjes, 360 graden foto’s en digitale plattegronden allemaal tot de mogelijkheden. Daarnaast is ook een te koop bord in de frisse groene kleur een uitstekende mogelijkheid om aan een ieder kenbaar te maken dat uw woning te koop staat.