De Schouw – Hoekwoningen 937467ea4c90021e0d471e887a59e5b7b4ed17

Omschrijving
De Schouw is een ruime woning met fijne lichtinval. Op 102 m2 is het heerlijk wonen en De Schouw biedt net wat meer m2 ten opzichte van De Jol en De Boeier. Dit ervaar je in de ruimere woonkamer en slaapkamers. Deze hoekwoning beschikt over een extra raam in de zijgevel op de begane grond en de eerste verdieping, dit zorgt voor extra lichtinval.

De woning is natuurlijk ook praktisch ingedeeld en heeft een comfortabele badkamer op de eerste verdieping en uiteraard een technische ruimte met aansluiting voor je wasmachine (en droger). De slaapkamer aan de voorzijde is circa 9 m2. De master bedroom aan de achterzijde is circa 15 m2 en de andere slaapkamer aan de achterzijde circa 8,9 m2. Op de eerste verdieping bevindt zich bijvoorbeeld ook de installatie van de lucht-water warmtepomp. De Schouw heeft evenals de andere rijwoningen openslaande deuren in de woonkamer, waardoor op mooie dagen je het buiten leven naadloos betrekt bij je woning. Dat is genieten!

In de achtertuin vind je een berging van +/- 6 m2 waar je makkelijk je fiets of (tuin)gereedschap kunt opbergen.

Deze hoekwoning heeft twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

De Schouw is, net als alle woningen in De Groene Eem, energiezuinig. Voor de tussen- en hoekwoningen geldt BENG 2=0. Dit houdt in dat alle gebouwgebonden energie zelfstandig wordt opgewekt. De woningen zijn uitgerust met zonnepanelen en een lucht-water warmtepomp. Meer over deze installatie kun je vinden in de technische omschrijving.

Goed om te weten
De achtertuin van De Schouw (bouwnummer 19) ligt op het zuiden en is circa 16 meter breed en circa 10 meter diep. Een zonnige plek om te genieten! De totale perceeloppervlakte is circa 329 m2.

De Schouw (bouwnummer 19) is uitgerust met zonwering door middel van een screen aan de achterzijde (op de achtergevel) in de woonkamer en in de slaapkamers aan de achterzijde (op de achtergevel) op de eerste verdieping. Meer informatie over de zonwering kun je vinden in de technische omschrijving.