De Vlet 93746706744fdcb497428baa84d30ed4e4068c

De Vlet
De Vlet is een rijwoning met een woonoppervlakte van circa 57 m2. De woning is op de begane grond uitgerust met een toilet, keuken en woonkamer met openslaande deuren naar jouw tuin. Op de eerste verdieping vind je 2 slaapkamers (ca. 11 m2 en ca. 7 m2) en de badkamer met een wastafel en een douche. De technische ruimte bevindt zich boven de trap. Er is een kleine berging aanwezig met de aansluiting voor jouw wasmachine en/of wasdroger.

De woningen zijn extra energiezuinig. De Vlet is uitgerust met zonnepanelen en een lucht-water warmtepomp. Het klimaat in je woning is ieder seizoen aangenaam. In de winter wordt jouw woning verwarmd door de vloerverwarming. Ditzelfde systeem zorgt voor verkoeling op warme dagen. Dankzij de uitstekende isolatie van jouw woning houdt je de juiste temperatuur langer vast.

In het kort:
– Rijwoning
– 1 slaapkamer
– Eigen tuin
– Openslaande deuren naar tuin
– 6 m2 externe bergruimte
– 1 toegewezen parkeerplaats in de wijk
– Koop of huur van technische installatie mogelijk

Deze woning is onderdeel van De Groene Eem in het Oosterwold gebied in Almere-Hout. Een plek met bos en groen op loopafstand, alle voorzieningen dichtbij en ruim en harmonieus opgezet. Een moderne wijk, omgeven door groen.