Eerste verdieping 937468ad03256d578348f18ba6cd81671355e8

Corner Side appartementen zijn 3 kamer hoek appartementen gelegen aan beide buitenkanten van de voorkant van het gebouw op de eerste, tweede en derde verdieping.

Deze appartementen beschikken allemaal over extra zijramen, zodat er nog meer licht in het appartement kan komen en het nog rijker aanvoelt, tevens hebben de 2 appartementen op de tweede verdieping een extra balkon.

Middle Terrace appartementen zijn schitterende 3 kamer tussen appartementen op de eerste en tweede verdieping met een heerlijk terras aan de voorzijde van de woonkamer.

Wide View appartementen zijn ons paradepaardje en tevens de grootste appartementen, op de eerste en tweede verdieping met een enorm terras inclusief loggia en op de derde verdieping met een fijn balkon inclusief loggia.

Top Balcony appartementen zijn geweldige en compacte 3 kamer appartementen gesitueerd op de derde en tevens hoogste verdieping en hebben dus geen bovenburen, wel hebben ze een heerlijk privé balkon.

Cozy Home appartementen zijn prachtige, bijzonder compacte 2 kamer appartementen gelegen op de eerste, tweede en derde woonlaag en beschikken over een ruim terras of heerlijk balkon.

Er is één Cozy Home Loft, een fantastisch startersappartement gelegen op de eerste verdieping met een groot terras aan de woonkamer.
Bekijk onderstaand alvast de plattegronden en ontdek je favoriet.