Over De 4 Linden

‘Wij zijn er voor u... maak gebruik van onze kennis!’

De 4 Linden Makelaardij staat voor een hedendaagse en actieve aanpak. Wij zijn u graag van dienst in Almere, Lelystad en Vollenhove (verkoopetalage). De 4 Linden Makelaardij bestaat uit een jong en dynamisch team, met jarenlange ervaring op verschillende gebieden. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in verkoop en aankoop van bestaande woningen, de verkoop van nieuwbouwwoningen en zijn ook zeer deskundig op het gebied van de verkoop van voormalige huurwoningen. De begeleiding en advisering van projectontwikkelaars is tevens een belangrijke expertise van De 4 Linden Makelaardij. We beschikken over een eigen afdeling Bedrijfsmatig Vastgoed.

Binnen De 4 Linden Makelaardij zijn naast eigenaar Bert van der Linden diverse zeer ervaren (KRMT) makelaars actief. Zij zijn zeer gedreven en beschikken over veel vastgoedkennis. Voor de financiële dienstverlening hebben we bij De 4 Linden Makelaardij een samenwerking met gerenommeerde hypotheekadviesbureaus.

Dus bent u op zoek naar een makelaarsteam dat enthousiast, klantgericht en deskundig is? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. U bent van harte welkom.