De eigentijdse pittige groene huiskleur van De 4 Linden Makelaardij staat voor een hedendaagse en actieve aanpak. In Almere, Lelystad en Vollenhove (verkoopetalage) zijn wij u graag van dienst.

De 4 Linden Makelaardij bestaat uit een jong en dynamisch team, welke beschikt over jarenlange ervaring in het gebied waarbinnen zij werkzaam is. Het team is gespecialiseerd in de ver- en aankoop van bestaande woningen, de verkoop van nieuwbouwwoningen en is zeer deskundig op het gebied van de verkoop van voormalig huurwoningen. De begeleiding en advisering van projectontwikkelaars is tevens een belangrijke expertise van De 4 Linden Makelaardij.

Binnen de De 4 Linden Makelaardij zijn naast eigenaar en directeur Bert van der Linden, onder andere de RMT makelaars Robert Mulder en Gert van der Linden werkzaam bij De 4 Linden Makelaardij. Zij beschikken over veel vastgoedkennis en gedrevenheid.

Voor de financiële dienstverlening is De 4 Linden Makelaardij een samenwerkingsverband aangegaan met gerenomeerde hypotheekadviesbureaus, waaronder De Hypotheker te Almere.

Bent u op zoek naar een makelaarsteam dat enthousiast, klantgericht en deskundig is, neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom.