De Botter (Bouwnr. 31) Almere

Koopsom € 697.500 Vrij op naam

Omschrijving

Omschrijving
De Botter – bouwnummer 31
De Botter is ruim, heeft grote raampartijen en dus veel lichtinval en heeft een super slimme indeling. En dankzij het platte dak is De Botter ook op de tweede verdieping ontzettend ruim.

Indeling en opties
Laten we beneden beginnen… de ruime begane grond is helemaal doorgetrokken. Dit zorgt voor mooie open, maar verbonden ruimtes. De ruime living bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Dankzij de grote raampartijen valt hier veel licht naar binnen. De ruime woonkeuken bevindt zich aan de achterzijde van De Botter. Dankzij de openslaande deuren heb je hier een comfortabele verbinding met de tuin. Zo haal je het buitenleven op mooie dagen echt in huis. Er is een mogelijkheid om op de begane grond de extra ruimte in te richten als speel-, studeer- of werkkamer. En wil je nog meer licht naar binnen halen? Kies dan voor een lichtstraat in de keuken.

Op de 1e verdieping heb je twee opties qua indeling. In de basis heeft deze verdieping 2 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met wastafel, douche en bad. De andere optie is een ruime slaapkamer met ensuite kleedruimte.

Op de 2e verdieping bevinden zich in de basis 3 slaapkamers en de technische ruimte. Je kunt hier ook kiezen voor 2 slaapkamers en een extra badkamer. De 3e optie is om hier een royale slaapkamer met ensuite kleedruimte en een badkamer te realiseren. Alles over de opties van De Botter lees je terug in het koperoptieboek.

Ramen en metselwerk
In fase 2 is er een ‘boswoning’ en een ‘landschapswoning’. Dit zijn varianten die zijn ontworpen met verschillende gevelaanzichten. De boswoning heeft een sterke focus op verticale lijnen, de landschapswoning daarentegen is meer horizontaal gefocust. Het verschil is het meest duidelijk te zien aan de raampartijen. De boswoningen hebben verdiepingshoge ramen en de landschapswoningen hebben brede ramen tot aan de borstwering. Deze variatie tussen horizontaal en verticaal zie je ook terug in het metselwerk en het metselverband. Bouwnummer 31 is een boswoning met verdiepingshoge ramen.

Perceel en parkeren
De perceeloppervlakte van bouwnummer 31 is 317 m2. De Botter beschikt bovendien over twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De achtertuin ligt op het noorden.

Duurzaam
De Botter is, net als alle andere woningen in De Groene Eem, energiezuinig. Voor de woningen geldt BENG 2=0. Dit houdt in dat alle gebouwgebonden energie zelfstandig opgewekt wordt. De woningen zijn uitgerust met zonnepanelen en een lucht-water warmtepomp. Meer over de installatie kun je vinden in de technische omschrijving.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

koopsom
€ 697.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten en inhoud

Wonen
140 m²
Inhoud
365 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal woonlagen
3

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's

Overige media