Verkocht

Hoekwoning (Bouwnr. 610) Lelystad

Omschrijving

Pak nu je kans voor een PPO-woning!

Staat een nieuwbouwwoning van Parkwijk Lelystad op jouw verlanglijst dit jaar? Pak dan nu je kans! Bijna alle woningen zijn verkocht. Nu zijn er nog drie PPO-woningen beschikbaar met een verkoopprijs vanaf € 394.000 v.o.n. Met deze woning ben je verzekerd van een een ideale gezinswoning dicht bij het centrum van Lelystad. Kies je voor een van deze PPO-woningen? Dan start naar verwachting de bouw zomer 2023.

Kies jij voor een royale drielaagse hoekwoning met plat dak? Of liever een drielaagse woning met een schuin dak? Door de grote variatie in keuzemogelijkheden is er altijd een woning die aansluit op jouw woonwensen.

De woningen variëren in:
• Twee of drie woonlagen
• Plat dak of schuin dak
• Standaard twee tot drie slaapkamers
• Meer leefruimte op zolder door het toevoegen van een tuitgevel
• Verschillende soorten bergruimtes en indelingsmogelijkheden bij de derde woonlaag

Zo werkt een PPO-woning

Projectmatig, Particulier Opdrachtgeverschap, ook wel PPO genoemd. Dat betekent dat je kiest voor een woning met veel keuzevrijheid terwijl je gebruik maakt van onze kennis en kunde. De woningen variëren in woningbreedte, woonlagen, kapvorm en gevelstijl. Wanneer je kiest voor een bouwnummer heb je de vrijheid om je woning verder samen te stellen. bij een schuin dak kiezen voor een tuitgevel of dakkapel en bij een plat dak bepaal je of je ingedeelde derde verdieping wilt. Daarnaast leg jij zelf de laatste hand in hoe jouw woning er van buiten uitziet. Je kunt samen met een architect jouw gevelstijl ontwerpen. Zo is je huis écht uniek.

Aan bovenstaande kunnen geen rechten worden ontleend

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten en inhoud

Wonen
141 m²
Inhoud
352 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2
Bekijk alle kenmerken