Huis verkopen of kopen in Almere Poort: profiteer van lokale marktkennis

Door onze jarenlange ervaring in het aankopen en verkopen van woningen in Almere Poort profiteert u direct van onze lokale marktkennis. Almere Poort is een relatief nieuw stadsdeel van de gemeente Almere. Het veelzijdige stadsdeel is modern en biedt voldoende toegang tot natuur. Zo bent u binnen enkele minuten op het Almeerderstrand.

In Almere Poort wonen is ook ideaal als u snel naar de Randstad wilt. Almere Poort heeft zijn naam dan ook gekregen omdat het de toegangspoort voor Flevoland moet zijn richting de Randstad.

‘Profiteer van lokale marktkennis’

Kopen in Almere Poort: handige tips tijdens de zoektocht naar een woning

Als u een huis wilt kopen in Almere Poort dan is het belangrijk dat u zich goed voorbereidt. Het is tenslotte een belangrijke beslissing in uw leven. Kijk in ons woningaanbod of kies voor aankoopbegeleiding van De 4 Linden. We beginnen door eerst de woonwensen in kaart te brengen en vervolgens starten we onze zoektocht. We kijken dan niet alleen in ons eigen portefeuille maar ook het woningaanbod van collega’s en bekijken we welke koophuizen Almere zij in de aanbieding hebben.

We gaan in het geval van aankoopbegeleiding met u mee naar bezichtigingen, onderzoeken kritische punten, verzorgen het taxatierapport, onderhandelen bij de prijsonderhandelingen en geven juridische begeleiding indien noodzakelijk. Uw belangrijkste voordeel: we gaan altijd voor de beste prijs!

Hieronder wordt een aankoopproces beschreven:

 • Bepaal als eerste de hoogte van uw hypotheek.
 • Uw zoekwensen worden goed in kaart gebracht
 • Er volgen bezichtigingen bij woningen die voldoen aan het profiel
 • Heeft u een interessant huis gevonden en wilt u een bod uitbrengen? Wij helpen u bij de waardebepaling van het huis
 • Nadat u een waardebepaling hebt laten doen en u er zeker van bent dat u het huis wilt kopen, dan is het tijd om een bod uit te brengen. Wij kunnen de prijsonderhandelingen oppakken.

De stappen die volgen na de aankoop van een woning

Hieronder worden de stappen beschreven die ná een geaccepteerd bod zullen volgen:

 • De volgende stap is om uw hypotheek definitief af te sluiten.
 • Als u een hypotheek wilt afsluiten, dan wilt de hypotheekverstrekker een woningtaxatie ontvangen. Een taxatierapport kan worden opgesteld door een onafhankelijke taxateur.
 • Als de koopakte en de hypotheek is ondertekend dan is het tijd voor de overdracht van de woning. Hierbij doen we een beroep op de notaris.
 • Verkopen in Almere Poort: kies voor een makelaar met veel potentiële kopers. Ons aanbod woningen in Almere is groot daardoor beschikken we over veel zoekers en potentiële kopers. Profiteer als verkoper van dit bestand en zet uw woning bij ons in de verkoop.

Huizen te koop in Almere Poort: onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk om u zo goed en snel mogelijk te helpen met het aankopen van een huis in Almere Poort. Het is belangrijk dat alle zaken goed op orde zijn en er niet over de kleine details wordt heen gekeken. Wilt u direct uw huis verkopen? Wij staan daarom voor een duidelijke werkwijze waar u van profiteert:

 1. Intakegesprek = vrijblijvend
 2. Geen onduidelijke taal: het optimaal begeleiden tijdens het aankoopproces is ons doel
 3. No Cure No Pay = géén risico’s
 4. Lokale marktkennis: we gaan altijd voor de beste prijs

Als u op zoek bent naar een huis te koop in Almere Poort, dan ben u bij onze makelaar Almere aan het juiste adres!

Bekijk ons aanbod