Huis verkopen in Almere: No Cure No Pay = géén onnodige kosten!

Bij het verkopen van een huis komt veel kijken. Er zijn veel vraagstukken die beantwoord moeten worden. Wat is bijvoorbeeld het juiste moment om een specifiek huis te verkopen? Wat is een marktconforme prijs? Is het huis bouwkundig in orde? Een ervaren makelaar kunt u bijstaan tijdens deze complexe vraagstukken. Kies voor een ervaren makelaar van De 4 Linden met kennis van de lokale markt. Zo weet u zeker dat u uw huis voor een goede prijs verkoopt.

Wij zijn een enthousiast team dat uw huis verkoopt voor de beste prijs. Daarnaast geloven wij in het No Cure No Pay principe. Dit betekent dat u pas betaalt als uw woning is verkocht.

‘No Cure No Pay = géén onnodige kosten!’

Huis snel verkopen: onze No Cure no Pay werkwijze uitgelegd

Loop geen risico en kies voor onze No Cure no Pay werkwijze. Dit houdt u dat u geen makelaarskosten maakt voor er daadwerkelijk een woning in Almere is verkocht. Een van onze ervaren makelaars komt geheel vrijblijvend bij u langs om kennis te maken. Tijdens dit gesprek vertellen we meer over onze pluspunten en brengen we uw woonwensen in kaart. Daarnaast kan onze makelaar ook direct de waarde van uw woning bepalen.

Als u ervoor kiest om uw woning in Almere te verkopen bij De 4 Linden dan zullen wij onze zoektocht naar een geschikte koper direct in gang zetten. Wij hebben een aanzienlijke portefeuille met potentiële kijkers voor bestaande en nieuwe woningen. Wij staan voor een (pro)actieve begeleiding voor u als verkoper, zodat uw woning op korte termijn wordt verkocht.

Direct uw huis verkopen in Almere: dit zijn belangrijke punten

 • Foto’s zorgen voor de eerste indruk
  Foto’s van goede kwaliteit zijn essentieel voor het verkopen van een woning. De foto’s zijn namelijk de binnenkomer waar mensen het eerste naar kijken. Wij werken met een professionele fotograaf dit op de hoogte is van de belangrijkste trends op het gebied van woningfotografie.
 • Marktconforme prijzen: verkoop uw woning in Almere nooit voor een te lage prijs
  De prijs van een woning is zeer belangrijk voor het aantal kijkers. Verkoop uw huis nooit voor te weinig geld, maar zet het ook niet te hoog in omdat er anders geen mensen meer komen kijken. Laat uw huis daarom goed taxeren door onze makelaars. Zo weet u direct waar u aan toe bent.
 • Zorg voor een opgeruimd huis tijdens bezichtigingen
  Voor zowel de foto’s als de bezichtigingen is het belangrijk dat het huis schoon en opgeruimd is. Denk hierbij niet alleen aan een opgeruimd huis, maar ook aan een schoon huis. Controleer de plekken die u normaal gesproken niet dagelijks schoonmaakt, zoals de kozijnen, drempels of eventueel de dakgoot. Verplaats u in een potentiële koper.
 • Delen op social media
  Social media is een krachtige manier om veel aandacht te krijgen voor de verkoop van uw huis. Deel de woning bijvoorbeeld op Facebook of andere social media.
 • Een ervaren makelaar verdient zichzelf terug
  Schakel altijd een goede makelaar in voor uw huis verkoop. Met een NVM-makelaar heeft u zekerheid dat u met een deskundige makelaar te maken heeft. Wij zijn aangesloten bij de NVM en helpen u graag bij de verkoop van uw woning in Almere.

Onze makelaars in Almere staan voor u klaar!

Waarom wij een goede match zijn om uw huis te verkopen

Als u uw huis in Almere wilt verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ondersteunen onze klanten tijdens het volledige traject. Denk hierbij niet alleen aan het onderhandelen maar ook over taxatierapporten, juridische begeleiding en praktische tips. Hieronder staan de voordelen nog een keer op een rijtje:

 • Wij staan voor No Cure No Pay = verkopen zonder risico.
 • Intakegesprek = geheel vrijblijvend.
 • Wij geloven in een persoonlijke benadering en omgang. Verwacht van ons geen onduidelijke taal maar heldere adviezen en praktische tips.
 • Vast aanspreekpunt tijdens het hele verkooptraject.
 • Lokale marktkennis = wij verkopen uw woning altijd voor de beste prijs.
 • Wij lopen net dat stapje harder.

Huis kopen in Almere of een huis kopen in Lelystad? Kies voor onze ‘no cure no pay’ werkwijze.

Bekijk ons aanbod