Huis verkopen in Lelystad: No Cure No Pay = géén onnodige kosten!

Steeds meer mensen weten Lelystad te vinden, wat als gevolg heeft dat de woningmarkt in de lift zit. Goed nieuws als u uw huis wilt verkopen in Lelystad. De Randstad kijkt als gevolg van de eigen krappe woningmarkt steeds verder en ziet dat Lelystad aantrekkelijker is. Bij het verkopen van een woning komt veel kijken. Als u uw woning in Lelystad wilt verkopen, dan is het belangrijk dat u een deskundige makelaar in de arm neemt.

Wij, De 4 Linden makelaardij, zitten bij de NVM en hebben jarenlange ervaring met het verkopen van woning in Lelystad. Zodoende weten we welke prijzen marktconform zijn en welke prijzen onder de markt liggen. Onze ervaren makelaars gaan altijd voor de beste prijs!

‘Kies voor vrijblijvende kennismaking’

Uw woning in Lelystad verkopen: zo gaan wij te werk:

Wij bieden een optimale begeleiding tijdens het verkooptraject van uw woning. Dit in heldere taal en in een persoonlijke benadering. We streven er altijd naar om uw woning in Lelystad op korte termijn te verkopen. Een transparante werkwijze is hierbij voor ons een belangrijke pilaar. Daarom werken wij volgens het No Cure No Pay principe.

No Cure No Pay houdt in dat u geen risico loopt om kosten te betalen vóór uw huis is verkocht. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze makelaars. Zij zullen u graag meer vertellen over het No Cure No Pay principe. Tijdens dit gesprek bepaalt de makelaar ook de waarde van uw huis. Zo weet u meteen hoeveel uw huis waard is.

Wij zoeken vervolgens direct naar potentiële kopers van uw woning. Wij hebben een uitgebreide portefeuille met mensen die op zoek zijn naar een woning in Lelystad. Verwacht van ons een proactieve benadering tijdens het hele verkooptraject. Dit betekent niet alleen heldere onderhandelingen over de verkoopprijs maar ook een heldere visuele presentatie van uw woning. Denk aan een exclusieve fotoreportage, video’s, 360 graden foto’s en een plattegrond.

Wat komt er allemaal kijken bij een huis verkopen in Lelystad?

Als u uw huis wilt verkopen in Lelystad dan komen er een hoop vragen op u af. Onze verkoopmakelaars stellen graag de expertise ter beschikking om u hierbij te ondersteunen. Hieronder staan een aantal punten waar u rekening mee kunt houden tijdens de verkoop van uw huis:

 1. Voorbereiding: huis opruimen, goede foto’s maken, etc.
 2. Bezichtigingen van derden
 3. Onderhandelen over de verkoopprijs
 4. Koopcontract tekenen
 5. Eigendomsoverdracht in orde maken

Op zoek naar een betrokken makelaar in Almere? We hebben drie vestigingen, namelijk in Almere, Lelystad en Vollenhove.

Dit zijn de redenen waarom u kiest De 4 Linden Makelaardij:

Wij geloven in een heldere en transparante werkwijze. Wij begeleiden u tijdens het volledige verkooptraject. Ga bij een samenwerking uit van het volgende:

 • Intakegesprek = geheel vrijblijvend.
 • Wij bepalen gratis de waarde van uw woning.
 • Wij staan voor heldere en vlotte communicatie. We zijn niet alleen bereikbaar via de mail of telefoon maar ook via WhatsApp.
 • Wij werken volgens het No Cure No Pay principe = verkopen zonder risico.
 • Vast aanspreekpunt tijdens het gehele verkooptraject
 • We bespreken samen iedere stap tijdens het verkooptraject. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Een NVM makelaar in Almere, Lelystad of Vollenhove? Bij De 4 Linden bent u aan het juiste adres voor de (ver)koop van uw woningen. Zoekt u een appartement in Almere, een nieuwbouwwoning of een ander type woning? Bel geheel vrijblijvend of vul het contactformulier. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Bekijk ons aanbod