B4 93746714081cba9cea41e3a464e9396b6c04bc

Het is eindelijk zo ver, u kunt zich definitief inschrijven om in aanmerking te komen voor één van de prachtige appartementen van blok 5 of 6!
Inschrijving sluit op maandag 16 mei om 12:00 uur!

Het complex
De Stadspaleizen zijn te vinden aan de Noorwegenkade in Almere Poort en bestaan uit zes unieke woonpaleizen. Dicht bij strand, bos en stad. De woningen op de begane grond hebben allemaal een eigen terras en de woningen op de overige verdiepingen hebben ieder een eigen balkon. Zonder er het huis voor uit te gaan, kunt u zo toch genieten van lekker weer. De zes woonpaleizen zijn ieder op hun eigen manier uniek. Zo heeft ieder gebouw een eigen kleur kozijnen en metselwerk gekregen. De kleuren van alle paleizen sluiten mooi op elkaar aan. Zo vormen ze een evenwichtig en samenhangend geheel. De entreehallen zijn ieder ingericht met verlichting, decoratieve elementen en overige luxe materialen. Uiteraard is er ook veel aandacht besteed aan de omgeving. De bestrating, straatverlichting en het groen maken de omgeving een prettige buurt om in te wonen. In deze unieke, ruime en luxe woningen met aangename buitenruimte in een prachtige omgeving, is het verrassend wonen.

De appartementen
De stadspaleizen bestaan uit zes woontorens met in totaal 84 vrije sector huurwoningen met overwegend 3 kamers. De woonoppervlaktes zijn tussen 50m2 en 84m2 . Iedere woning heeft een ruime lichtinval en oogt daardoor nog groter. In de badkamer vindt u een luxe douche met de aanwezigheid van een stang en een mengkraan, een prachtige wastafel en wasmachine aansluiting. Uiteraard is het nodige schakelmateriaal aanwezig in deze stijlvolle ruimte. Ook de keuken is volledig ingericht en beschikt over hoogwaardige inbouw apparatuur van BOSCH. Naast de handige onder- en bovenkasten, kunt u hier gebruik maken van een ingebouwde koelkast met bijbehorend vriesvak, een combimagnetron, vaatwasser en een inductie kookplaat met afzuigkap. Een handige keuken waar alles wat u nodig heeft dichtbij is. In de woning kunt u gebruik maken van verwarming. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van stadsverwarming in combinatie met vloerverwarming. Heerlijk voor de koude winterdagen. Verder zijn de paleizen voorzien van een lift, een berging op de begane grond en parkeerplaatsen op eigen terrein. Aan iedere vorm van luxe is dus gedacht.

ALGEMENE BEPALINGEN
Om voor appartementen in aanmerking te komen dient uw maandelijkse bruto inkomen minimaal 3,5 keer de maandhuur te bedragen, waarbij een eventueel tweede inkomen voor 50% zal worden meegenomen in de berekening. Alle aanvragen worden echter individueel beoordeeld en uitzonderingen op bovengenoemde inkomensgrenzen zijn mogelijk.