De Boeier – Hoekwoningen 9374673052839c0009485a852ec6b8238599d4

Omschrijving
De Boeier is een lichte en moderne woning met een woonoppervlakte van 94 m2 (GBO). De Boeier heeft een praktische indeling en voelt ruim aan. Deze hoekwoning heeft een extra raam in de zijgevel, dit zorgt voor nog meer lichtinval. De openslaande deuren aan de achterzijde leggen een comfortabele verbinding met de achtertuin. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers, de badkamer en de technische ruimte met aansluiting voor je wasmachine (en droger). Hier bevindt zich bijvoorbeeld ook de installatie van de lucht-water warmtepomp. Er is in de indeling van De Boeier optimaal gebruik gemaakt van iedere m2 en dat zie je terug aan de praktische ruimtes. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is circa 8,7 m2, de eerste slaapkamer aan de achterzijde van de woning is circa 7,2 m2 en de master bedroom is circa 12,8 m2. De master bedroom ligt ook aan de achterzijde van de woning.

In de achtertuin vind je een berging van +/- 6 m2 waar je makkelijk je fiets of (tuin)gereedschap kunt opbergen.

Deze hoekwoning heeft twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

De Boeier is, net als alle woningen in De Groene Eem, energiezuinig. Voor de tussen- en hoekwoningen geldt BENG 2=0. Dit houdt in dat alle gebouwgebonden energie zelfstandig wordt opgewekt. De woningen zijn uitgerust met zonnepanelen en een lucht-water warmtepomp. Meer over deze installatie kun je vinden in de technische omschrijving.

Goed om te weten

De achtertuin van De Boeier (bouwnummer 110) ligt op het noordoosten en is ruim 8 meter breed en ruim 16 meter diep. Een fijne plek om te genieten! De totale perceeloppervlakte is circa 253 m2.

De Boeier (bouwnummer 110) is uitgerust met zonwering door middel van een screen aan de achterzijde (enkel de achtergevel) op de raamkozijnen. Ook op de eerste verdieping zijn de ramen aan de achterzijde (op de achtergevel) uitgerust met een screen. Meer informatie over de zonwering kun je vinden in de technische omschrijving.