De Boeier – Tussenwoningen 9374674ec0614a6bea42749e64d274d7314ec7

Omschrijving
De Boeier is een lichte en moderne woning met een woonoppervlakte van 94 m2 (GBO). De Boeier heeft een praktische indeling en voelt ruim aan. De openslaande deuren aan de achterzijde leggen een comfortabele verbinding met de achtertuin. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers, de badkamer en de technische ruimte met aansluiting voor je wasmachine (en droger). Hier bevindt zich bijvoorbeeld ook de installatie van de lucht-water warmtepomp. Er is in de indeling van De Boeier optimaal gebruik gemaakt van iedere m2 en dat zie je terug aan de praktische ruimtes. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is circa 8,7 m2, de eerste slaapkamer aan de achterzijde van de woning is circa 7,2 m2 en de master bedroom is circa 12,8 m2. De master bedroom ligt ook aan de achterzijde van de woning.

In de achtertuin vind je een berging van +/- 6 m2 waar je makkelijk je fiets of (tuin)gereedschap kunt opbergen.

Je kunt je auto parkeren op de toegewezen parkeerplaats in de wijk, deze bevindt zich vlakbij de woning.

De Boeier is, net als alle woningen in De Groene Eem, energiezuinig. Voor de tussen- en hoekwoningen geldt BENG 2=0. Dit houdt in dat alle gebouwgebonden energie zelfstandig wordt opgewekt. De woningen zijn uitgerust met zonnepanelen en een lucht-water warmtepomp. Meer over deze installatie kun je vinden in de technische omschrijving.

Goed om te weten

De achtertuin van De Boeier (bouwnummer 26) ligt op het zuiden en is 5,4 meter breed en ruim 18 meter diep. Een zonnige plek om te genieten! De totale perceeloppervlakte is circa 162 m2.

De Boeier (bouwnummer 26) is uitgerust met zonwering door middel van een screen aan de achterzijde (enkel de achtergevel) op de raamkozijnen. Ook op de eerste verdieping zijn de ramen aan de achterzijde (op de achtergevel) uitgerust met een screen. Meer informatie over de zonwering kun je vinden in de technische omschrijving.