De Jol – Hoekwoningen 937467fb264cd9584d40d4a1520fb3ce26fb3e

De Jol is een charmante, complete woning met een woonoppervlakte van 88 m2 (GBO). In de indeling van De Jol is van iedere m2 optimaal gebruik gemaakt. Dit zie je terug in de woonkamer en de keuken, maar vooral op de eerste verdieping. Hier heb je naast een fijne badkamer en 3 slaapkamers (ca. 11 m2, ca. 13 m2 en ca. 5,9 m2) ook een praktische technische ruimte met aansluiting voor je wasmachine (en droger).

De woonkamer staat dankzij de openslaande deuren in directe verbinding met de tuin. Hierdoor haal je niet alleen veel licht naar binnen, maar geniet je op mooie zonnige dagen optimaal van het buiten leven. Deze hoekwoning heeft voor extra veel lichtinval een extra raam in de zijgevel.

In de achtertuin vind je een berging van +/- 6 m2 waar je makkelijk je fiets of (tuin)gereedschap kunt opbergen.

Deze hoekwoning heeft twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

De Jol is, net als alle woningen in De Groene Eem, energiezuinig. Voor de tussen- en hoekwoningen geldt BENG 2=0. Dit houdt in dat alle gebouwgebonden energie zelfstandig wordt opgewekt. De woningen zijn uitgerust met zonnepanelen en een lucht-water warmtepomp. Meer over deze installatie kun je vinden in de technische omschrijving.

Goed om te weten

De achtertuin van De Jol (bouwnummer 33) ligt op het noorden en is ruim 8 meter breed en circa 14 meter diep. Een fijne plek om te genieten! De totale perceeloppervlakte is circa 241 m2.

De Jol (bouwnummer 33) is uitgerust met zonwering door middel van een screen aan de voorzijde bij het keukenraam en het raam van de slaapkamer aan de voorzijde. Tevens bevindt zich een screen op het raam in de zijgevel van de slaapkamer aan de achterzijde. Meer informatie over de zonwering kun je vinden in de technische omschrijving.