De Jol – Tussenwoningen 9374672c7fca2bc9d34e9885d63ee77efc4417

Omschrijving
De Jol is een charmante, complete woning met een woonoppervlakte van 88 m2 (GBO). In de indeling van De Jol is van iedere m2 optimaal gebruik gemaakt. Dit zie je terug in de woonkamer en de keuken, maar vooral op de eerste verdieping. Hier heb je naast een fijne badkamer en 3 slaapkamers (ca. 11 m2, ca. 13 m2 en ca. 5,9 m2) ook een praktische technische ruimte met aansluiting voor je wasmachine (en droger).

De woonkamer staat dankzij de openslaande deuren in directe verbinding met de tuin. Hierdoor haal je niet alleen veel licht naar binnen, maar geniet je op mooie zonnige dagen optimaal van het buiten leven.

In de achtertuin vind je een berging van +/- 6 m2 waar je makkelijk je fiets of (tuin)gereedschap kunt opbergen.

Je kunt je auto parkeren op de toegewezen parkeerplaats in de wijk, deze bevindt zich vlakbij de woning.

De Jol is, net als alle woningen in De Groene Eem, energiezuinig. Voor de tussen- en hoekwoningen geldt BENG 2=0. Dit houdt in dat alle gebouwgebonden energie zelfstandig wordt opgewekt. De woningen zijn uitgerust met zonnepanelen en een lucht-water warmtepomp. Meer over deze installatie kun je vinden in de technische omschrijving.

Goed om te weten

De achtertuin van De Jol (bouwnummer 15) ligt op het zuidwesten en is ruim 5 meter breed en circa 12 meter diep. Een zonnige plek om te genieten! De totale perceeloppervlakte is circa 126 m2.

De Jol (bouwnummer 15) is uitgerust met zonwering door middel van een screen aan de voorzijde (op de voorgevel) op de raamkozijnen. Ook op de eerste verdieping zijn de ramen van de slaapkamer aan de voorzijde uitgerust met een screen. Meer informatie over de zonwering kun je vinden in de technische omschrijving.